A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Децентралізація

Децентралізація: 25 листопада – онлайн-обговорення «Партнерство між громадськістю і органами місцевого самоврядування після 24 лютого 2022 року»

25 листопада Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» запрошує представників організацій громадянського суспільства, ініціативних груп та активних громадян партнерських громад Проєкту у Волинській, Львівській та Полтавській областях на зустріч-обговорення «Партнерство між громадськістю і органами місцевого самоврядування після 24 лютого 2022 року».

13:28 21.11.2022

Децентралізація: 21 листопада – вебінар про діяльність у сфері освіти в межах утворених військових адміністрацій

21 листопада 2022 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар «Діяльність у сфері освіти в межах утворених військових адміністрацій».

13:10 20.11.2022

Запрошуємо всіх охочих долучитися до пресконференції до 9-ої річниці Революції Гідності

Як повідомляє Український інститут національної пам’яті, сьогодні Національний музей Революції Гідності оголосить цьогорічну програму заходів до Дня Гідності та Свободи і презентує соціальну кампанію до 9-ї річниці початку Революції Гідності — “Революція Гідності – перший переможний бій великої війни”.

12:43 14.11.2022

Децентралізація: 15 листопада – інфосесія для потенційних партнерів річної грантової програми Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

15 листопада о 15:00 відбудеться інфосесія для потенційних партнерів річного програмного запиту Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» для отримання концепцій грантових проєктів, а потім повних заявок від потенційних партнерів для здійснення заходів щодо посилення підзвітності місцевого самоврядування в Україні, адвокації та децентралізації.

12:42 14.11.2022

#Децентралізація: відбулися збори Житомирського обласного відділення Всеукраїнської Асоціації Громад

На базі Семенівської територіальної громади за участі представника Житомирської обласної військової адміністрації відбулися збори Житомирського обласного відділення Всеукраїнської Асоціації Громад.

08:23 03.11.2022

02 листопада – Національна конференція «Жіноче лідерство у децентралізації та місцевому самоврядуванні в контексті війни»

02 листопада 2022 року о 10:00 Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громада у партнерстві з проєктом ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні» та шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» SALAR International розпочне Національну конференцію «Жіноче лідерство у децентралізації та місцевому самоврядуванні в контексті війни» в онлайн форматі.

10:36 01.11.2022

Децентралізація: земельні питання під час дії воєнного стану – роз’яснення для громад

Експерти Програми USAID DOBRE, у співпраці з ВАОТГ, у вересні 2022 року провели вебінар «Земельні ресурси – як основа ефективної релокації», під час якого учасники обговорили: особливості діяльності ОМС при релокації підприємств; законодавство України, що визначає особливості земельних відносин для цілей релокації бізнесу та спрощення процедур при передачі земель у користування для розміщення виробничих потужностей; зміну цільового призначення земельних ділянок за спрощеною процедурою; алгоритм дій у випадку призупинення функціонування ДЗК тощо.

16:10 26.10.2022

Децентралізація: 06 жовтня відбудеться координаційна зустріч «Безпечна громада – безпечна країна». РЕЄСТРАЦІЯ

06 жовтня 2022 року Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством внутрішніх справ України та представниками органів місцевого самоврядування проведуть Координаційну зустріч «Безпечна громада – безпечна країна».

12:09 04.10.2022

Децентралізація: Особливості складання проєктів місцевих бюджетів на 2023 рік

Експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» підготували огляд основних показників та роз’яснення для органів місцевого самоврядування щодо особливостей складання проєктів місцевих бюджетів на 2023 рік.

11:58 13.09.2022

Децентралізація: як громадам підвищити стійкість систем водопостачання в умовах воєнного стану. ІНФОГРАФІКА

Експерти Програми USAID DOBRE підготували рекомендації органам місцевого самоврядування та комунальним підприємствам, як підвищити стійкість систем водопостачання для забезпечення жителів водою в умовах воєнного стану та під час надзвичайних ситуацій.

11:21 13.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь