A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Оголошення

17 лютого - онлайн-тренінг “Сесія місцевої ради: яка роль депутата”

Часто місцевим депутатам складно розібратися, як має правильно проходити сесія ради. Хто за що відповідає, які правила регламенту та що вони означають на практиці. 17 лютого о 15.00 Міжнародний республіканський інститут запрошує місцевих депутатів та службовців на онлайн-тренінг, щоб допомогти зрозуміти ці тонкощі роботи.  

17:23 14.02.2022

До відома внутрішньо переміщених осіб громади!

Згідно заяви АТ «Державний ощаднй банк України» надається остання можливість (до 01 квітня 2022 року) використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року).

11:36 29.12.2021

Запрошуємо жителів Коростенського району на І-й Фестиваль територіальних громад Коростенського району «Моя Україна – єдина та вільна»

З нагоди відзначення Дня Державного Прапору України та 30-ої річниці незалежності України за ініціативи Коростенської районної районної державної адміністрації, за підтримки народного депутата України Володимира Арешонкова, генерального спонсору - АЗС UPG 22 серпня в парку відпочинку села Ушомир Ушомирської теритоіальної громади Коростенського району відбудеться І фестиваль територіальних громад Коростенського району «Моя Україна – єдина та вільна».

16:07 11.08.2021

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту

Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка. Якщо Ви маєте досвід виховання власних, уже повнолітніх дітей, проживаєте на спільній житловій площі, маєте час і любите працювати з дітьми, пропонуємо нову роботу – сімейний патронат.

16:35 29.07.2021

Горщиківська сільська рада планує придбати житло для внутрішньо переміщених осіб

За рахунок коштів державного та місцевого бюджету Горщиківською сільською радою у 2021 році заплановано придбання житлових приміщень для внутрішньо переміщених осіб на загальну суму понад 1 млн. грн.

15:59 12.07.2021

Запрошуємо на Літній ярмарок рослин від Садового центру «Брусвяна»

З метою сприяння розвитку в Україні садівництва та ягідництва, популяризації декоративних рослин, залучення широких верств населення до навчання агротехніці садіння та правильного догляду за рослинами, Садовий центр «Брусвяна», спільно з ТОВ «Брусвяна» та сільськогосподарським виробничим кооперативом «Брусилівська ягода» організовує проведення 10-17 липня 2021 року у с. Костівці (вул. Польова, 1), Брусилівського району, Житомирської області ЛІТНЬОГО ЯРМАРКУ РОСЛИН від Садового центру «Брусвяна».

17:08 03.07.2021

Триває відбір кандидатів на навчання за державним замовленням до Харківського національного університету внутрішніх справ

Триває подача документів для вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ за державним замовленням за спеціальностями 081 «Право», 262 «Правоохоронна діяльність», 053 «Психологія», 071 «Облік і оподаткування», 125 «Кібербезпека».

12:25 31.05.2021

Увага! На Житомирщині з 15 по 18 січня очікується погіршення погодних умов

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області  повідомляє, що з 15 по 18 січня за даними УкрГідрометцентру на всій території Житомирської області очікується погіршення погодних умов.

14:57 15.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь