A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Віталій Бунечко дав коментар щодо роботи Житомирського лабораторного центру та зустрічі з головним державним санітарним лікарем України Віктором Ляшком

Дата: 07.05.2020 15:24
Кількість переглядів: 278

Сьогодні на своїй офіційній сторінці у Фейсбук голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко дав коментар щодо роботи Житомирського лабораторного центру та зустрічі з головним державним санітарним лікарем України Віктором Ляшком. Зокрема, він відзначив наступне:

Фото без опису

Протягом двох тижнів отримав більше сотні повідомлень від жителів Житомирщини про те, що обласний лабораторний центр не вкладається у відповідні терміни та не встигає опрацювати матеріали, що надходять від лікарняних закладів області.

Вчора у засобах масової інформації був представлений лист головного санітарного лікаря Житомирської області та в.о. керівника Житомирського лабораторного центру Зіновія Парамонова, який повідомив про неможливість тестування нових зразків через утворену «так звану» чергу, що призвела до нібито зупинки роботи лабораторії.

Водночас, за декілька днів до цього випадку, було відправлено комісію Міністерства охорони здоров’я, яка представила результати перевірки центру та напрацювала рекомендації щодо подальшої роботи.

Зрозуміло, що в умовах поширення COVID-19 ми не можемо очікувати на результати більше ніж 3 доби.

Щоб розв'язати проблемне питання, з робочим візитом приїхав головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Після тригодинних нарад з’ясували, що основними проблемами, через які виник збій стали: організація роботи лабораторного центру, необхідність відповідного специфічного обладнання та відсутність потрібної як ніколи комунікації з органами влади.

Тому маю повідомити, що обласний лабораторний центр не зупинятиме свою роботу та продовжує прийом нових зразків з усіх районів області, про що повідомлено головних лікарів медичних закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь