A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

До уваги випускників! Вступ до вищих навчальних закладів ДСНС України у 2020 році

Дата: 14.05.2020 15:34
Кількість переглядів: 1476

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Житомирській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денне відділення у вищі навчальні заклади ДСНС України.

Фото без опису

Відбір проводиться до Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м.Черкаси) та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за спеціальностями: «Пожежна безпека», «Цивільний захист», «Практична психологія», «Екологія та збалансоване природокористування», «Транспортні технології», «Управління інформацією та комп’ютерні технології» (термін навчання – 5 років).

Для вступу за спеціальностями «Пожежна безпека», «Цивільний захист» необхідно отримати сертифікати ЗНО з математики, української мови і фізики або хімії (на вибір) та скласти вступний іспит з фізичної підготовки.
Для вступу за спеціальністю «Практична психологія» необхідно отримати сертифікати ЗНО з української мови, біології і географії та скласти вступний іспит з фізичної підготовки.
Для вступу за спеціальністю «Екологія та збалансоване природокористування» необхідно отримати сертифікати ЗНО з української мови, хімії і географії та скласти вступний іспит з фізичної підготовки.
Для вступу за спеціальностями «Транспортні технології», «Управління інформацією та комп’ютерні технології» необхідно отримати сертифікати ЗНО з математики, української мови, фізики та іноземної мови, скласти вступний іспит з фізичної підготовки.

Також проводиться відбір до Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за спеціальністю “Організація та техніка протипожежного захисту” (термін навчання 2,5 роки). Для вступу необхідно надати сертифікати ЗНО із математики та української мови, скласти іспит із фізичної підготовки, або ж скласти вступні іспити у навчальному закладі із вищевказаних предметів.

Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади у 2020 році, за станом здоров'я придатні до військової служби, за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах

Бажаючим взяти участь в конкурсному відборі необхідно звернутися до керівництва 8 державної пожежно-рятувальної частини, за адресою: м. Коростень, вул. Волонтерська, 4а т. 9-62-93, (101)
При собі необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь