A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Анатолій Шишковський зустрівся з головою Коростенської РДА Юрієм Тарасюком

Дата: 21.05.2020 12:56
Кількість переглядів: 434

Сьогодні голова Горщиківської сільської ради Анатолій Шишковський побував з робочим візитом в Коростенській районній державній адміністрації, де зустрівся з головою Коростенської РДА Юрієм Тарасюком та його заступником Артемом Майдаником.

Фото без опису

В ході зустрічі і тристороннього діалогу було піднято ряд важливих актуальних питань, що стосувались пом’якшення обмежувальних заходів в Україні та поступового виходу з карантину в районі. Особливу увагу під час спілкування посадовці приділили роботі закладів медицини, освіти, культури, торгівлі, спортивних майданчиків тощо.

Також були обговорені проблемні питання – ремонту доріг, забезпечення жителів району питною водою, прибирання несанкціонованих сміттєзвалищ та питання благоустрою в цілому.

Анатолій Шишковський окреслив основні завдання, які ставить сьогодні перед собою та працівниками Горщиківської сільської ради, звернув увагу голови районної державної адміністраці на ті питання, що потребують підтримки районної та обласної влади.

"Маю надію на подальшу плідну співпрацію між районною владою та Горщиківською громадою та на підтримку, дружню пораду зі сторони очільника району. Всі ми працюємо на благо людей."- Підсумував зустріч Анатолій Шишковський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь