A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Незамінний тато, друг, наставник - все це про про Ходаківського Олександра Михайловича, жителя села Горщик

Дата: 17.06.2020 16:08
Кількість переглядів: 1349

Щаслива людина та яка має родину та здатна відчувати любов. Адже вона щодня потопає в обіймах турботливої дружини, чоловіка, усміхненої малечі, а в її оселі панують мир і затишок.

Фото без опису

Сьогодні ми хочемо розповісти вам про Ходаківського Олександра Михайловича, жителя села Горщик, батька 12 дітей.

Олександр Михайлович народився в с. Макіївка, Донецької області. Коли Олександру виповнилося 8 років, сім’я переїхала до Коростенського району, у село Горщик до бабусі.

Олександр Михайлович разом зі свою дружиною, Діною Михайлівною, народили і виховали 12 дітей (5 доньок красунь і 7 синів богатирів): Катерина, Галина, Анжела, Ніна, Марія, Михайло, Богдан, Віктор, Сергій, Петро, Роман, Давід.

У 2019 році страшна біда прийшла у сім’ю Ходаківських. Тяжка хвороба забрала рідну матусю у дітей, люблячу дружину у Олександра.

І з цього часу він самотужки виховує, «ставить на ноги» своїх дітей, робить все можливе для створення найкращих умов для їх життя.

«Мої старші дівчатка Галина, Анжела і Ніна заміжні, мають свої родини. Катеринка навчається у школі. Богдан, Михайло і Сергій працюють, Віктор служить у АТО, захищає нашу рідну землю, нашу Україну. Роман і Давід навчаються у школі, Петро – вже випускник», – з гордістю розповідає Олександр. Нині Олександр Михайлович має вже 3 онуків.

Олександр працює черговим по переїзду ПЧ -13. Має власне господарство. Сім’я дружня, разом працюють, разом відпочивають.

«Олександр Михайлович користується авторитетом серед односельців. Не дивлячись на свою не легку долю, він не байдужий до чужого болю, готовий завжди прийти на допомогу» - розповіла Галина Петрівна, секретар сільської ради.

Бути хорошим батьком – найбільш відповідальна і потрібна робота в житті чоловіка. Стати прикладом для синів і добрим чарівником для доньок. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю і терпінням – все це під силу Олександру.

Сумно констатувати, але в нашому районі є сім’ї, де немає матері, в силу різних життєвих обставин. Тож ми хотіли відзначити, вшанувати тих батьків, які стають для дітей і мамами і татами.

Управління соціальної політики

Коростенської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь