A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Пам’ятаючи жертв війни в Україні, віддаємо їм шану!

Дата: 22.06.2020 17:00
Кількість переглядів: 325

Війна – таке страшне і жорстоке слово. Від цього по спині пробігають сотні тисяч мурашок. Війна приходить тоді, коли на неї ніхто не чекає. Здається щойно вулиці міст весело виблискували ліхтарями, а в наступну мить біль і плач. Щойно вулицями сіл та селищ бігали веселі діти і ось небо стало чорним від попелищ хатин та вибухів снарядів. Війна забирає сотні тисяч життів, мільйони калічить, а мільярди затримують в генетичній пам’яті ті жахливі картини розпачу і страху.

Фото без опису

Друга світова війна одна із таких страшних подій, що назавжди закарбувалась в пам’яті українців. Адже немає такої родини, якої б не торкнулось це горе, в якій би не було рідної людини, що воювала на передовій або рятувала життя інших, що в тилу або підпіллі підтримувала тих, хто відстоював нашу землю у боротьбі з нацистами.

Сьогодні, в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, ми згадуємо їх подвиг, низько вклоняємось кожному загиблому, закатованому, кладемо квіти до братських могил та могил невідомих солдат.

Фото без опису

В Горщиківській громаді поклали квіти та вшанували полеглих голова Горщиківської сільської ради Анатолій Шишковський, старости Вигівської та Давидківської сільських рад Микола Мошковський та Володимир Вигівський, освітяни громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь