A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Роботи з благоустрою та встановлення хреста в селі Березівка. 08.08.2020

Дата: 09.08.2020 15:07
Кількість переглядів: 448

8 серпня в районі «Живої кринички» в с. Березівка Горщиківської об’єднаної територіальної громади було продовжено роботи з благоустрою території. Зокрема, за ініціативи небайдужих жителів громади та за підтримки Горщиківської сільської ради, яка надала необхідні матеріали,було встановлено фігуру хреста.

Особливу вдячність за небайдужість, ініціативність, вкладену працю хочемо висловити заступнику голови Горщиківської сільської ради Миколі Литвинчуку, депутату Горщиківської сільської ради Петру Іскоростенському, жителям нашої ОТГ – Володимиру Довгошиєнку, братам Олександру та Ярославу Щербакам, Василю Кардишу та Олександру Тичині.

Фото без опису

Не зважаючи на вихідний день та палюче сонце, вони працювали на благо громади, адже розуміють, що всі ми команда і маємо спільно творити красу і затишок навколо нас, в нашому спільному домі – об’єднаній територіальній громаді, на наших подвір’ях і в зонах відпочинку.

Фото без опису

Хочеться також відзначити, що на сьогоднішній день на даній території вже встановлені альтанки для відпочинку жителів ОТГ, ведуться роботи з чистки води у криничці, облаштування території поблизу неї для зручності набору води та гарного зовнішнього вигляду.

Фото без опису

Роботи продовжуються, а ми закликаємо всіх небайдужих жителів Горщиківської сільської ради долучатись і наводити лад в місцях загального користувачу. Разом ми сила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь