A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Жителі Горщиківської сільської ради почали отримувати гуманітарну допомогу від благодійної організації «Місія Еммануїл Мерсі»

Дата: 18.08.2020 07:46
Кількість переглядів: 646

Нещодавно ми розповідали про те, що громада Коростенщини, як і громади Житомирської, Запорізької, Харківської, Одеської, Миколаївської, Київської, Волинської та Вінницької областей, а також підконтрольні Україні райони Луганської і Донецької областей, отримала гуманітарну допомогу вагою в 7 тонн від слов’янської благодійної організації «Місія Еммануїл Мерсі», яку передали наші земляки з Горщиківської сільської ради - президент місії Шкуринський Валерій та віце-президент Дрюк Надія.

Фото без опису

У своїй діяльності благодійна організація  керується євангельським принципом Ісуса Христа: «Даремно отримав – даремно віддай». Цього разу громада Коростенщини отримала необхідні сучасні медичні засоби перев’язувально-бинтової та крапельно-шприцової груп, хірургічне приладдя, пластикові вироби – відра для медичного сміття, миски, лотки, засоби для забору аналізів, догляду за хворими, простирадла, а також інвалідні ходунки.

Фото без опису

Саме такі ходунки вже почали роздавати за потребою і жителям Горщиківської громади. Нагадаємо, що допомога надається абсолютно безкоштовно, а благодійники мають надію, що вона не буде продаватися набувачами та буде використана за призначенням.

Горщиківська сільська рада щиро дякує благодійній організації «Місія Еммануїл Мерсі». "Ми надзвичайно вдячні за розуміння проблем наших громадян, підтримку, яку надає благодійна місія і маємо надію на подальшу плідну співпрацю з нами земляками. Бережи Вас Господь, друзі!", - прокоментував подію в свою чергу голова Горщиківської сільської ради Анатолій Шишковський.

Фото без опису

Довідково: Валерій Шкуринський, який з 1968 по 1984 роки проживав у Коростенському районі. У 1989 році він з родиною емігрував до США. Через деякий час зрозумів, що переїзд до Сполучених Штатів дає можливість допомагати колишнім малозабезпеченим співвітчизникам. Розпочалася благодійна діяльність відправкою першого контейнера з лікарськими засобами та іншими необхідними речами. До справи долучилися емігранти, американці-волонтери, різні організації. Віце-президентом місії є Надія Дрюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь