A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання з Днем визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2020 11:17
Кількість переглядів: 407

Шановні ветерани, земляки!

Від щирого серця вітаємо вас з Днем визволення України від фашистських загарбників! 

У ці дні український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни. Низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

???????°?????? ???????????????? ?????»?????? ?· ?????µ?? ?????·?????»?µ?????? ???????°?????? ?????? ???°??????????????????  ?·?°???°???±?????????? -

Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

У цей нелегкий для країни час, подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Шановні ветерани, дозвольте від усього серця побажати вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму! Хай кожен ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного вам здоров’я, любові та уваги рідних. Бажаємо Вам і надалі якнайдовше залишатися в строю та силою свого духу бути прикладом патріотизму для молодого покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь