A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Як громада може отримати свого поліцейського офіцера

Дата: 09.12.2020 14:13
Кількість переглядів: 246

У 2021 році проект «Поліцейський офіцер громади» Національна поліція планує поширити на усі регіони України.


Наступними регіонами запровадження проекту будуть Вінницька, Київська, Одеська та Полтавська області, де вже тривають зустрічі представників Нацполіції з керівництвом громад щодо їх участі у проекті.

З 15 по 25 грудня 2020 у цих регіонах триватиме онлайн-анкетування громад. У січні-березні 2021 року – визначення громад, підписання меморандумів, відбір поліцейських та направлення їх на навчання.

Після цього проект буде поширений і на інші області, які поки не беруть у ньому участі - Херсонську, Чернігівську та Чернівецьку області, - та на регіони, де проект запроваджений частково: Житомирську, Миколаївську, Сумську та Тернопільську області.

З усіх питань стосовно впровадження Проекту у вашій громаді звертайтеся до представника Управління превентивної діяльності у вашій області.

Ознайомитися зі зразками документів, які громада має подати для участі у проекті, з вимогами до громад, а також дізнатися більше про проект можна у додатках до цієї публікації.


Довідка

Проект «Поліцейський офіцер громади» вже запроваджено у 13 областях: Волинська, Донецька, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Рівненська, Харківська, Хмельницька, Черкаська.

Вже працюють 365 поліцейських офіцерів громади у 229 громадах (Волинська – 33, Донецька –15, Дніпропетровська – 73, Запорізька – 30, Кіровоградська – 21, Луганська – 14, Рівненська – 32, Харківська – 26, Черкаська – 27, Хмельницька – 58) та окремих громадах 8 регіонів (Львівська – 2, Закарпатська – 4, Тернопільська – 1, Житомирська – 13, Київська – 7, Сумська – 1, Полтавська – 3, Миколаївська – 5).

В Харківському національному університеті внутрішніх справ навчається 89 поліцейських (Закарпатської - 14, Івано-Франківської - 33 і Львівської областей - 36, а також окремих територіальних підрозділів Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Миколаївської, Сумської областей, у яких громади беруть участь в проекті позачергово).

Детальніше на сайті


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь