A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Щодо початку робіт з розробки родовищ корисних копалин

Дата: 11.12.2020 14:40
Кількість переглядів: 784

Доводимо до відома жителів громади, що на адресу Горщиківської сільської ради надійшло повідомлення від ТОВ «Гранстоун» (код ЄДРПОУ 34152302, Коростенський район, с.Горщик, вул.Молодіжна, 12а) про проведення з 16 грудня 2020 року робіт відповідно до угоди з Державною службою геології та надр України про користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ корисних копалин. Зазначені роботи планують здійснювати на ділянці надр «Горщик» Омелянівського родовища гранітів (земельна ділянка з кадастровим номером 1822381200:02:000:0003), яку ТОВ «Гранстоун» отримало за результатами проведення аукціону з продажу спеціального дозволу на користування надрами.

Фото без опису

Попередньо ТОВ «Гранстоун» листом від 27.11.2020 р. зверталось до Горщиківської сільської ради із клопотанням про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки з кадастровим номером  1822381200:02:000:0003.У відповідь на клопотання сільською радою було зазначено, що вказана земельна ділянка знаходиться за межами населеного пункту та відповідно до вимог Земельного кодексу України перебуває у розпорядженні органів виконавчої влади.У зв’язку з цим, ТОВ «Гранстоун» рекомендовано звернутись із вказаним клопотанням до Житомирської обласної державної адміністрації. Також, суб’єкту господарювання було наголошено, що питання розробки ділянки надр «Горщик» Омелянівського родовища гранітів неодноразово піднімалось раніше перед жителями громади та створило осередок соціальної напруги, викликало невдоволення, оскільки зазначена ділянка розміщена поблизу житлових будинків, а її розроблення може негативно вплинути на стан здоров’я мешканців с.Горщик. Щодо вищевказаних фактів також було проінформовано голову Житомирської обласної державної адміністрації та висловлено прохання врахувати зазначене при прийнятті рішень щодо ТОВ «Гранстоун».

На даний час Горщиківською сільською радою не приймалось жодних рішень з питань, які піднімались ТОВ «Гранстоун». Разом з цим, Горщиківською сільською радою прийнято рішення доведести інформацію щодо процесів, які відбуваються у громаді. Наголошуємо на тому, що позиція сільської ради формується виключно з урахуванням думки жителів громади, у зв’язку з чим і оприлюднюємо дану інформацію. Повідомлення ТОВ «Гранстоун» додаємо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь