A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Особлива увага фахівців Горщиківської громади в умовах різкого погіршення погодних умов приділяється дітям з родин, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 16.01.2021 10:25
Кількість переглядів: 798

15 січня фахівцем із соціальної роботи Оленою Лопко спільно з старшим інспектором ювенальної превенції Ольгою Яценко здійснювали рейд по сім'ях, які перебувають у складних життєвих обставинах на території Горщиківської територіальної громади.

Фото без опису

У зв’язку із значним зниженням температури повітря, про яке ми повідомляли вже на сайті, особливу увагу необхідно приділити до дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

З настанням прохолодної погоди стрімко зростає кількість випадків травмування людей на пожежах через необережне поводження з пічним опаленням, газовими приладами та обігрівачами. Основними причинами пожеж залишаються порушення правил експлуатації електрообігрівальних приладів та пічного опалення, перевантаження внутрішньої електромережі.

Щоб уникнути нещасних випадків та інших негативних наслідків, необхідно суворо дотримуватися встановлених для всіх правил пожежної безпеки в побуті та, перш за все, вимог пожежної безпеки при встановленні та експлуатації електроприладів.

Фото без опису

В ході проведеної роботи з родинами було обговорено не тільки заходи щодо запобіганню пожежі, а й порядок дій у разі її виникнення: спосіб виклику пожежно-рятувальної служби «101», евакуації дітей, гасіння пожежі на початковій стадії, безпечні маршрути виходу з приміщення.

При перевірці старшим інспектором ювенальної превенції Ольгою Яценко інших сімей було складено адміністративні протоколи згідно зі ст.184 Кодексу України про адміністративні порушення невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей що тягне за собою відповідне покарання.

Шановні батьки, звертаємося до Вас - гідно виконуйте свої батьківські обов'язки, піклуйтеся про свої дітей не допускайте загибелі дітей внаслідок переохолодження та пожеж.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь