A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Великодні паски від народного депутата Андрія Пузійчука жителям Горщиківської громади

Дата: 05.05.2021 14:53
Кількість переглядів: 917

Великдень – радісне й урочисте, найбільш давнє й очікуване свято, що символізує перемогу Життя над смертю, Добра над злом.

Фото без опису

У цей святковий день ми всі збираємось в колі рідних, близьких, друзів та бажаємо один одному добра, здоров’я, миру, процвітання. Зичимо, щоб кожен день наші оселі наповнювалися затишком, теплом, щастям, благополуччям.

Не забуваємо ми і про тих, в кого немає рідних та близьких або тих, кого торкнулась біда. Приємно, що до привітань з Великодніми святами найбільш незахищених верств населення окрім працівників Горщиківської сільської ради, соціальних робітників Центру надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради, долучаються і народні обранці.

Так, нещодавно народний депутат України від політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Андрій Пузійчук передав для соціальних працівників громади, їх підопічних, а також дітей, позбавлених батьківського піклування, родині загиблого учасника АТО ароматні, духмяні та надзвичайно смачні символи свята – великодні паски.

Ми щиро вдячні Андрію Вікторовичу за увагу, розуміння та співпрацю та в свою чергу вітаємо з Великодніми святами, бажаємо міцного здоров’я, родинного тепла, радості, добробуту, щастя і здійснення всіх планів, мрій та задумів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь