A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Протокол №7

Дата: 17.06.2021 13:04
Кількість переглядів: 248

ГОРЩИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Коростенського району Житомирської області

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

П Р О Т О К О Л 

 

№ 7

 

           09 червня 2021 року                                                        с. Горщик

                                                                                          приміщення сільської ради

                                                                                                                 14.00 год

Всього членів виконавчого комітету - 11 чол.

  Присутні на засіданні -  9 чол.                                                                  

Туровський О.А. – сільський голова

Іскоростенська С.П. – секретар сільської ради

    Члени виконавчого комітету:

Мовчанюк І.С.

Андрієвська Т.В.

Ільїнська Н.Г.

Іскоростенська О.М.

Мельниченко Ю.В.

Сапотніцька З.М.

Вигівський В.І.

    

Запрошені:

Андрієвська Н.С. - начальник Служби у справах дітей

Лопко О.С. - фахівець з соціальної роботи

 

 Головуючий на засіданні: Туровський О.А. – сільський голова.

  Секретар засідання виконавчого комітету: Іскоростенська С.П.– секретар сільської ради.

 

 На розгляд засідання виконавчого комітету сільської ради головуючим винесений такий

порядок денний

1. Про проведення санітарної очистки території Горщиківської громади.

Доповідач: Туровський О.А.- сільський голова.

 

2. Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Горщиківської сільської ради .

 

Доповідач: Андрієвська Н.С.- начальник Служби у справах дітей.

 

3. Про прийняття на обслуговування.

Доповідач: Іскоростенська С.П. - секретар сільської ради.

 

4. Про припинення обслуговування гр. Пригоцької А.М.

Доповідач: Іскоростенська С.П. - секретар сільської ради.

 

5. Про внесення змін до списку сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Доповідач: Лопко О.С. - фахівець із соціальної роботи.

Голосували:

за –9  ;

проти – 0;

утримались – 0;

(Прийнято  одноголосно)

 

З першого питання слухали сільського голову Туровського О.А.. «Про проведення санітарної очистки території громади». Заслухавши інформацію сільського голови Туровського О.А.. про проведення благоустрою на території Горщиківської громади протягом квітня-травня 2021 року.

Виступив староста Вигівський В.І., який розповів про проведення благоустрою у Старостинському окрузі.

Керуючись Законами України «Про благоустрій населених пунктів» та «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет ради

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію про проведення  санітарної очистки та благоустрою громади  взяти до відома (додається).
  2.   Заступнику сільського голови  з питань діяльності виробничих органів Литвинчуку М.О.

2.1. постійно контролювати виконання правил благоустрою на території  Горщиківської громади  установами, приватними підприємцями, землекористувачами, в т.ч. на територіях, закріплених за підприємствами, організаціями;

2.2. постійно залучати приватних підприємців  громади  до участі в заходах по наведенню благоустрою в селах ;

2.3. продовжити виконання комплексу робіт із благоустрою та озелененню Горщиківської сільської  ради ;

2.4.  постійно забезпечувати належний санітарний стан прилеглих до доріг  територій;

2.5. висвітлювати роботу виконавчих органів та комунального підприємства Горщиківської сільської ради щодо благоустрою та санітарного стану сіл .

2.6. забезпечувати належне, систематичне прибирання закріплених та прибудинкових територій;

2.7.постійно вести роз’яснювально-інформаційну роботу про карантинні рослини на території громади та їх шкідливість для здоров’я людини.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови  з питань діяльності виробничих органів Литвинчука М.О.

Голосували:

за –9  ;

проти – 0;

утримались – 0;

(Прийнято  одноголосно)

(Рішення №42 додається)

З другого питання слухали Андрієвську Н.С.- начальника Служби у справах дітей «Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Горщиківської сільської ради». З метою сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, керуючись Сімейним кодексом України,  Цивільним  кодексом України, відповідно до законів України: «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про освіту», «Про соціальні послуги», «Про соціальну роботу з сім'ями, дітьми та молоддю», постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язані із захистом прав дітей» (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 03.10.2018 № 800 «Деякі питання соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю» керуючись ст. 26, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет Горщиківської сільської ради 

ВИРІШИВ:

   1. Внести зміни до рішення  №28 від 17.03.2021 р. та затвердити персональний склад Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Горщиківської сільської ради (додаток 1).

    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  заступника сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів Литвинчука М.О.

Голосували:

за – 9  ;

проти – 0;

утримались – 0;

(Прийнято  одноголосно)

(Рішення №43 додається).

З третього питання слухали секретаря сільської ради Іскоростенську С.П. «Про надання соціальних послуг «Центром   надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради» громадянам Горщиківської сільської ради.    На підставі Закону України «Про соціальні послуги», ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанов Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 року № 1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) із змінами, від 03.03.2020 року № 177 «Деякі питання діяльності Центрів надання соціальних послуг», від 01.06.2020 року № 587 «Про організацію надання соціальних послуг», від 01.06.2020 року № 428 «Про затвердження Порядку регулювання тарифів на соціальні послуги», від 01.06.2020 року № 429 «Про затвердження Порядку установлення диференційованої плати за надання соціальних послуг», наказів Міністерства соціальної політики від 13.11.2013 року № 760 «Про затвердження Державного стандарту догляду вдома», від 23.06.2020 року № 429 «Класифікатор соціальних послуг», Положення про «Центр надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради», та поданих заяв, виконавчий комітет Горщиківської  сільської ради

 

  В И Р І Ш И В :

 

1. Розпочати надання соціальної послуги догляду вдома  «Центром надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради» громадянам  відповідно до поданих заяв,  з 10.06.2021 року  згідно чинного законодавства. (Додаток 1).

2. Документи, на підставі яких прийнято рішення про надання соціальних послуг, передати  до «Центру соціальної  надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради» для формування особової справи отримувача соціальних послуг

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  Литвинчука М.О. - заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів.

 

Голосували:

за –9  ;

проти – 0;

утримались – 0;

(Прийнято  одноголосно)

(Рішення №44 додається).

 

З наступного питання слухали секретаря сільської ради Іскоростенську С.П. «Про припинення  надання соціальних послуг «Центром                                                                                     надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради».  На підставі Закону України «Про соціальні послуги», ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанов Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 року № 1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) із змінами, від 03.03.2020 року № 177 «Деякі питання діяльності Центрів надання соціальних послуг», від 01.06.2020 року № 587 «Про організацію надання соціальних послуг», від 01.06.2020 року  Положення про «Центр надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради», виконавчий комітет Горщиківської  сільської ради

 

  В И Р І Ш И В :

 

1. Припинити надання соціальних послуг Центром надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради гр. Пригоцькій Антоніні Миколаївні, в зв’язку з вибуттям до  КУ «Пугачівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради.

2. Документи, на підставі яких прийнято рішення про припинення  надання соціальних послуг, передати  до «Центру соціальної  надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради»

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Литвинчука М.О. - заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів.

 

Голосували:

за –9  ;

проти – 0;

утримались – 0;

(Прийнято  одноголосно)

(Рішення №45 додається)

«Про внесення змін до списку сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах» слухали фахівця із соціальної роботи Лопко О.С.

 Заслухавши інформацію фахівця із соціальної роботи Центру надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради Лопко Олену про сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та проживають на території Горщиківської сільської ради, про внесення змін до списку сімей СЖО,  керуючись ст. 32, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Горщиківської сільської ради

В И Р І Ш И В:

  1.  Внести зміни до списку сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах та проживають на території Горщиківської  сільської ради, затвердити його згідно додатку .

 

  1. Зняти з обліку такі  сім'ї з дітьми:

2.1.  сім’ю Добровольської Ніни Станіславівни, 11.12.1979 р.н., мати  3-х неповнолітніх дітей, проживає у с. Горщик, вул. Святкова, 36/2, у зв'язку з подоланням складних життєвих обставин.

2.2.сім’ю Гаєвської Оксани Володимирівни, 10.12.1982 р.н.,  мати 6-х

неповнолітніх дітей, проживає у с. Горщик, вул. Молодіжна, буд.2, кв. 7, у зв'язку з подоланням складних життєвих обставин.

 

2.3. сім’ю Іскоростенського Миколи Івановича, 03.02.1964 р.н., батько виховує неповнолітнього сина, проживає у с. Березівка вул. Лугова, буд.10, у зв'язку з частковим подоланням складних життєвих обставин.

2.4. сім’ю Рибак Марії Михайлівни, 07.06.1997 р.н.,  яка перебувала  у складних життєвих обставинах, зареєстрована в с. Видень вул. Лісова, буд.9,  у зв'язку з позбавленням батьківських прав щодо своєї малолітньої дитини.

  1. Поставити на облік сім'ю Миколайчук Марії Володимирівни,  01.08.1967 р.н., яка проживає в с. Горщик вул. Злагоди, буд.15, як таку, що перебуває у складних життєвих обставинах (дитина зазнала сексуального насильства).

 

  1.  Контроль за виконання даного рішення покласти на секретаря   сільської ради  Іскоростенську С.П.
     

 

Голосували:

за –9  ;

проти – 0;

утримались – 0;

(Прийнято  одноголосно)

(Рішення №46 додається).

 

Сільський голова                  Олексій ТУРОВСЬКИЙ

 

 

                                  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь