A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Олексій Туровський і гурт "Намисто" взяли участь в урочистому заході до Дня державної служби України в Коростенській РДА

Дата: 23.06.2021 14:35
Кількість переглядів: 1138

Сьогодні з нагоди Дня державної служби на урочистий захід за участі першого заступника голови Коростенської районної державної адміністрації Сергія Кириченка, заступників голови Лариси Хоречко та Володимира Сивка, голови Коростенської районної ради Юлії Гаєвської та її заступниці Олени Харченко, помічника народного депутата України Олени Шахрай, голови Горщиківської територіальної громади Олексія Туровського зібрався весь дружній, великий колектив державних службовців Коростенської РДА.

Фото без опису

І хоч цього дня в залі не був присутній очільник Коростенського району – голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, свято, яке було організовано ним вдалось на славу.

«Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу, – саме такими словами розпочав урочистий захід Сергій Кириченко і відзначив далі – Пам’ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, реагувати на запити сучасного суспільства».

Його підтримала і Юлія Гаєвська. Вона привітала присутніх та щиро побажала всім державним службовцям успіхів у відповідальній і почесній справі виконання функцій держави, наданні громадянам адміністративних послуг, миру і злагоди в нашій державі, міцного здоров’я, добра, благополуччя, життєвих гараздів.

Державних службовців було відзначено грамотами Житомирської обласної державної адміністрації, подяками: народного депутата України Володимира Арешонкова, Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради, Житомирської обласної ради профспілки соціальної сфери України.

Фото без опису

Гарним музичним подарунком до професійного свята державних службовців став виступ колективу Горщиківського будинку культури «Намисто» під керівництвом директору БК Ірини Мовчанюк.

Возможно, это изображение (5 человек и люди стоят)

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и в помещении)

Наталія Колєнова,

відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь