A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Візит голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка до Горщиківської територіальної громади

Дата: 07.07.2021 11:07
Кількість переглядів: 754

6 липня з робочим візитом до Коростенського району завітав голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко. Віталій Іванович відвідав Горщиківську, Білокоровицьку та Олевську громади. В кожній з них мав змогу поспілкуватися з головами громад, обговорити проблемні питання та плани на майбутнє.

Фото без опису

Першою громадою, до якої завітав Віталій Бунечко, Горщиківська. Голова громади Олексій Туровський радо зустрів гостей та показав стан готовності до нового навчального року Горщиківського ліцею.

«Дуже приємно було бачити, що вже зараз – посеред літа – він вже виблискує свіжою фарбою та практично готовий приймати учнів», - відзначив Віталій Бунечко.

Однією з поширених проблем в громаді є питання водопостачання. Так, 7 липня, на вулиці Садовій, що у селі Горщик, планується зібрання селян, на якому вони будуть обговорювати питання буріння нових скважин та якості води.

Віталій Іванович зазначив, що державні субвенції та обласні програми, а також залучення грантових коштів надають можливість для залучення додаткових коштів у громади для вирішення проблемних питань.

«На Житомирщині є декілька невеликих, але дуже активних громад, які мають багатий досвід у цьому. Впевнений, що вони, як і фахівці профільних підрозділів Житомирської ОДА, зможуть надати багато корисної інформації для керівництва Горщиківської громади», - наголосив Віталій Бунечко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь