Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Серпнева конференція освітян відбулась в Горщиківській територіальній громаді

Дата: 28.08.2021 09:28
Кількість переглядів: 460

27 серпня 2021 року у приміщенні Горщиківського ліцею відбулась щорічна серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Горщиківської сільської ради. 

Фото без опису

На початку традиційної щорічної педагогічної конференції всіх присутніх освітян Горщиківської територіальної громади привітала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Зоя Сапотніцька.

Фото без опису

В ході свого виступу Зоя Миколаївна проаналізувала роботу навчальних закладів освіти за 2020-2021 навчальний рік, розповіла про роботу НУШ, окреслила завдання на наступний 2021-2022 навчальний рік.

Фото без описуФото без опису

В ході конференції виступили освітяни громади, які поділилися досвідом роботи з організації дистанційного навчання в закладах освіти під час карантину, інклюзивного навчання, розповіли про свої досягнення та намічені плани на новий навчальний рік.

Фото без описуФото без опису

Особливу увагу було приділено питанням підготовки до нового навчального року. Серед них важливе питання організації в закладах освіти протиепідемічних заходів та забезпечення безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу.

На цьому наголошувала і заступник з навчально-виховної роботи ліцею Людмила Вигівська. Вона зауважила: "Маємо бути готовими до всього, тому вже зараз пропоную створити базу онлайн уроків, матеріалів для викладання під час можливого віддаленого навчання учінв". 

Фото без опису

Зоя Сапотніцька нагадала про важливість вакцинування освітян від COVID-19. Звернула увагу присутніх на те, що у разі виходу Житомирської області з зеленого рівня епідемічної безпеки, в ній будуть відкритими для відвідування лише ті заклади освіти, в яких щонайменше 80% персоналу будуть повністю вакциновані.

Фото без опису

Аби привітати та подарувати гарний настрій своїм вчителям, вихователям на конференцію завітали діти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Наталія Колєнова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь