A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: Медицина стає більш доступною для людей, — Віталій Бунечко під час відкриття амбулаторії у селі Борщів

Дата: 20.01.2022 15:55
Кількість переглядів: 162

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, 20 січня, взяв участь у відкритті амбулаторії в с. Борщів.

Фото без опису

До відкриття амбулаторії також долучився народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

«Дуже радий, що у селі Борщів відкрито вже 23-у амбулаторію, яка збудована в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Будівельні роботи були завершені ще торік, тож сьогодні маємо усі підстави для офіційного відкриття. Тим більше, що така подія дійсно є важливою для громади, адже медицина стає більш доступною для людей», — сказав Віталій Бунечко.

Голова Житомирської ОДА зазначив, що реалізувати цю ініціативу вдалося спільно із місцевою громадою та за підтримки Держави. Загальна вартість будівництва склала понад 9 мільйонів гривень.

«Беззаперечно, нова сучасна амбулаторія є вимогою часу, особливо, в сільській місцевості. Забезпечити медичних працівників робочим місцем, яке б відповідало стандартам сьогодення – обов’язок Держави», — доповнив Віталій Бунечко.

Голова ОДА також додав, що амбулаторія здатна обслуговувати понад 2 тисячі жителів Радомишльської громади. Де мешканці села Борщів та сусідніх сіл зможуть отримувати якісні медичні послуги не вирушаючи у районний чи обласний центр.

У приміщенні розміщені кабінети для лікарів, процедурна, кабінет щеплень й реєстратура. Також передбачено умови для маломобільних груп населення, облаштовано пішохідну доріжку. Також медичний персонал отримав усе необхідне сучасне обладнання та службовий автотранспорт, що значно спростить надання якісних послуг жителям громади.

«Бажаю, щоб ця установа, яку створили для людей і заради людей, рятувала життя та була наповнена добром і усмішками здорових людей», — підсумував Віталій Бунечко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь