A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Допомога і підтримка для деокупованої Харківщини від Горщиківської громади

Дата: 05.10.2022 09:33
Кількість переглядів: 560

Війна росії проти України увірвалась в наше життя як вихор, що змітає з землі все живе, ламає людські долі, нищить міста, селища, села, вбиває, паплюжить все те, що ми так довго будували та розвивали. З перших днів війни чимало людей залишились без домівки, без засобів до існування. Тисячі, сотні тисяч українців пережили вогняне пекло нападів російської федерації, агресію з боку ворога, пережили окупацію. І з перших днів війни Горщиківська територіальна громада розпочала роботу з підтримки не тільки захисників України, але й постраждалих від війни людей.

Фото без опису

Так, ми вже не раз відвозили допомогу у вигляді продуктів харчування до Бучі та Ірпеня, готували смачні страви для військових і навіть виступали перед ними з концертом на одній із позицій. Кожного з нас глибоко вражали біда постраждалих і їх щастя від звільнення, сила духу і впевненість у власних силах мужніх воїнів. Це ставало стимулом не зупинятися.

Фото без опису

Третього жовтня силами небайдужих горщиківців під керівництвом голови Горщиківської сільської ради Олексія Туровського та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Зої Сапотніцької, силами працівників Горщиківського ліцею було приготовано та відправлено до деокупованої та багатостраждальної Харківщини машину підтримки.

Фото без опису

Цього разу машину загрузили овочами, які виростили власноруч в рамках акції «Сади Перемоги», зроблену так само власноруч консервацію, тушкованку, випічку, а ще мед і теплі речі, які так необхідні людям в цю прохолодну, дощову осінь.

Як відзначив Олексій Туровський: «Ми не маємо права сьогодні стояти осторонь чужої біди. Я дуже вдячний всім горщиківцям, жителям сіл громади та небайдужим людям, відповідальному бізнесу, які сьогодні допомагають іншим. Хто чим може вони підтримують нашу ініціативу. Хтось дає продукти, хтось випікає смачні булочки, готує консервацію, а інші приносять віск, картон, залізні банки і виготовляють окопні свічки. Всі ви неймовірні люди! У всіх нас одна спільна мрія і ціль – Перемога України в цій не нами розпочатій війні».

Фото без опису

Також голова Горщиківської сільської ради зауважив, що «це не перша машина допомоги загалом, перша до Харківщини, але не остання 100%».

«Дякую керівнику ПрАТ «Коростенський хлібозавод» Миколі Іскрі, а також жительці смт Ємільчине Тетяні Дармограй за надані продукти харчування!», – додав Олексій Туровський.

Фото без опису

Наталія Колєнова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь