A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання захисникам України!

Дата: 14.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 53

Шановні наші воїни-захисники! Щиро вітаю вас із Днем захисника і захисниці України, Святою Покровою, Днем створення Української Повстанської Армії, святом українського козацтва!

Фото без опису

Щороку у цей день ми вшановуємо українське військо, усіх, хто в різні часи боровся за примноження слави рідної землі та наближення її незалежності.

Ми схиляємо голови в молитві за тих, хто протягом століть утверджував Українську Державу, жертвуючи власним життям, хто загинув на Майдані, поліг у неоголошеній війні з Росією. Ми згадуємо тих, завдяки кому ми завдячуємо нашою незалежністю. Вони боролись за Україну. Ми не маємо права зрадити їхніх сподівань. Ми не маємо права на забуття!

Сьогодні ми вклоняємося усім, хто зараз стоїть на захисті територіальної цілісності нашої держави, хто мужньо боронить Україну від агресорів, не забуваємо і про волонтерів, військових медиків та журналістів, адже завдяки їхній самовідданій праці наші захисники стають сильнішим і відчувають, що про них турбуються усі українці.

Щиро вітаємо всіх військовослужбовців, ветеранів, солдатів строкової служби, вояків УПА, учасників визвольних змагань та бійців на фронті, бо саме на них покладене надважливе завдання – захищати рідну землю, берегти мирне життя та територіальну цілісність нашої держави.

Тож з нагоди свята бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, щастя, затишку і добробуту в родинах, а на військовій службі успіхів та перемоги України в цій війні!

Слава Героям!

Слава Україні!

З повагою та від імені Горщиківської територіальної громади

голова Горщиківської сільської ради

Олексій Туровський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь