A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Два сучасні дрони передала Горщиківська територіальна громада воїнам-захисникам України з 95-ої бригади

Дата: 15.11.2022 15:17
Кількість переглядів: 283

14 листопада голова Горщиківської сільської ради Олексій Туровський спільно із головою Житомирської обласної військової адміністрації Віталієм Бунечком на запит військовослужбовців 95-ої окремої десантно-штурмової бригади, а саме надважливого пристрою  – сучасного дрона, передав не один, а два новенькі дрони, кошти на які зібрали прості жителі Горщиківської громади.

Фото без опису

Фото без опису

51,650 грн. – саме таку цифру вдалось зібрати за досить невеликий проміжок часу силами людей з нашої громади, земляків, які живуть за межами України, колективами Горщиківського ліцею, Вигівської філії, працівників сільської ради, жителів Вигівського старостинського округу та просто небайдужих українців, що звернули увагу на оголошення про збір коштів.

Фото без опису

Сьогодні хочеться від усієї душі подякувати дітям – учням Горщиківського ліцею, які на шкільній ярмарці торгували випічкою, що зробили власноруч. Активна позиція дітей та молоді у підтримці ЗСУ у такий складний воєнний час говорить про високий рівень патріотичного виховання в родинах та в навчальному закладі. Тільки дітям вдалось зібрати суму у 3744 грн. Додали коштів і вчителі навчального закладу, а саме 3300 грн.  

Фото без опису

Дізнавшись про збір коштів на дрон, одним із перших відгукнувся і передав не просто кошти, а віддав свій власний новенький дрон наш земляк, син вчительки, який зараз проживає в Києві та який ніколи не стояв осторонь життя громади – Андрій Бондар.

Фото без опису

І хоч збір було оголошено на один квадрокоптер, завдяки Андрію, ми з вами передали військовим не один, а два дрони.

Фото без опису

В свою чергу військовослужбовці 95-ої бригади передали слова подяки за матеріальну допомогу у вигляді двох безпілотних авіаційних комплексів, які стануть невід’ємною складовою успішного виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності України.

Фото без опису

У подяці всім жителям Горщиківської громади захисники відзначили: «Ваша активна громадянська позиція та внесок у підтримку Збройних Сил України є запорукою перемоги над російською федерацією. Українські воїни завжди будуть з народом та докладуть максимум зусиль для збереження єдності та неподільності нашої держави».

Фото без опису

Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь