A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Про вибуття малолітніх дітей з сім’ї патронатного вихователя

Дата: 23.02.2023 11:07
Кількість переглядів: 38

Фото без описуФото без опису

       Україна

 ГОРЩИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

    Коростенського району Житомирської області

 

 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

22.02.2023 року

 

 № 17

 

 

 

 

 

 

 

 

           

Про вибуття малолітніх дітей з сім’ї патронатного вихователя

 

Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст.252, 254, 255 Сімейного кодексу України, п.27 Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 № 893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною», Порядку провадження органами опіки і піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки і піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини протокол №3 від 08.02.2023 року ***** міської ради, на підставі рішення виконавчого комітету ******* міської ради від 17.02.2023 №52 «Про повернення дітей ****** та ******* у біологічну сім’ю батьків», виконавчий комітет сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Вивести з 01.03.2023 р. з сім’ї патронатного вихователя *********, **.**.**** року народження, що функціонує за адресою: с.*****, вул.*****, **, ********** район,  ********** область, малолітніх дітей:******  ***** ******, **.**. **** року народження та**** **** ****, **.**.**** року народження, у зв’язку з поверненням дітей в біологічну родину. Малолітні влаштовані в сім’ю патронатного вихователя з 19.12.2022 року відповідно до рішення виконавчого комітету ******* сільської ради від 19.12.2022 року № 67 «Про влаштування малолітніх дітей в сім’ю патронатного вихователя».

 

2. Визнати таким, що втратило  чинність рішення виконавчого комітету Горщиківської сільської ради від 19.12.2022 року № 67 «Про влаштування малолітніх дітей в сім’ю патронатного вихователя».

 

 

3. Припинити з 01.03.2023 р. дію договорів від 19.12.2022 р. за згодою сторін між органом опіки і піклування та патронатним вихователем про патронат над дітьми.

 

4. Управлінню соціальної політики ********* РДА виплатити грошове забезпечення патронатному вихователю ******* **** *****  за надання батькам протягом семи днів після вибуття дітей із сім’ї патронатного вихователя в біологічну родину консультативної підтримки щодо їх догляду, виховання та реабілітації.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника служби у справах дітей Андрієвську Н.С.

 

  Сільський голова                                  Олексій ТУРОВСЬКИЙ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь