A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Протокол 3

Дата: 19.02.2024 15:12
Кількість переглядів: 15

Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ru/thumb/3/34/UkraineCoatOfArmsSmallBW.svg/800px-UkraineCoatOfArmsSmallBW.svg.png

ГОРЩИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Коростенського району Житомирської області

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

П Р О Т О К О Л 

 

№ 3

 

         від  14 лютого  2024 року                                                        с. Горщик

                                                                                          приміщення сільської ради

                                                                                                                 12.00 год

Всього членів виконавчого комітету - 10 чол.

  Присутні на засіданні -  7 чол.  

Туровський О.А. - голова сільської ради

Іскоростенська С.П. – секретар сільської ради

    Члени виконавчого комітету:

Іскоростенська О.М.

Сапотніцька З.М.

Андрієвська Т.В.

Мельниченко Ю.В.

Ілінська Н.Г.

Запрошені:

  • Максименко А.С. -  спеціаліст ІІ категорії з юридичних питань Горщиківської сільської ради
  • Андрієвська Н.С. -  начальник служби у справах дітей Горщиківської сільської ради.
  • Гошко Г.П.  - директор Центру  надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради

 Головуючий на засіданні: Туровський О.А.-  голова сільської ради Горщиківської сільської ради.

            На розгляд засідання виконавчого комітету сільської ради головуючим винесений такий

порядок денний

1. Про  затвердження звіту про виконання  бюджету Горщиківської територіальної

громади за 2023 рік.

Доповідач: Ярошенко І.А. - начальник відділу фінансів Горщиківської сільської ради.

2. Про влаштування малолітньої дитини в сім’ю патронатного вихователя.

Доповідач: Андрієвська Н.С. -  начальник служби у справах дітей Горщиківської сільської ради.

3. Про взяття на квартирний облік.

Доповідач: Іскоростенська С.П. - секретар Горщиківської сільської ради.

4. Про затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку сільської  раді.

 Доповідач: Іскоростенська С.П. - секретар Горщиківської сільської ради.

5. Про  затвердження  подання   щодо  можливості призначення опікуном Гладкого Г.В.

Доповідач: Іскоростенська С.П. - секретар Горщиківської сільської ради.

6. Про надання дозволу на зняття з реєстрації Гладкої Аліни Володимирівни.

Доповідач: Максименко А.С. - спеціаліст ІІ категорії з юридичних питань.

7. Про  обслуговування підопічних Центром надання соціальної допомоги  Горщиківської сільської ради та про взяття на облік сім’ю, що опинилася в складних життєвих  обставинах.

Доповідач: Гошко Г.П.  - директор Центру  надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради.

 

Після оголошення порядку денного головуючим

 

ВИРІШИЛИ:

            Затвердити порядок денний винесений головуючим на розгляд засідання

 

Голосували:

за – 7;

проти – 0;

                                                                              утримались – 0;    

(Прийнято одноголосно)

З першого питання «Про  затвердження звіту про виконання бюджету Горщиківської територіальної

громади за 2023 рік» слухали начальника відділу фінансів сільської ради Ярошенко І.А.Заслухавши інформацію начальника відділу фінансів сільської ради Ярошенко І.А., Про затвердження звіту про виконання бюджету Горщиківської територіальної громади за 2023 рік,  керуючись  ст. 28 п.1 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», ч.4 статті 80 «Бюджетного кодексу України» виконавчий  комітет Горщиківської сільської  ради

В И Р І Ш И В :

1. Затвердити звіт про виконання сільського бюджету за 2023 року по доходах в сумі 38 498 883 грн. при плзапланованих показниках затверджених розписом на рік з урахуванням внесених змін 36 147 214 грн., по видатках – 36 378 956 грн. при планових показниках затверджених розписом на рік з урахуванням внесених змін  40 367 349 грн., у тому числі:

- по загальному фонду бюджету по доходах в сумі 36 410 673 грн. при планових показниках затверджених них розписом на рік з урахуванням внесених змін 35 485 701 грн., по видатках – 33 957 184 грн. при планових показниках затверджених розписом на рік з урахуванням внесених змін  36 395 258 грн.

 - по спеціальному фонду по доходах в сумі 2 088 210 грн., при планових показниках  затверджених них  розписом  на  рік  з урахуванням  внесених  змін  661 513 грн., по видатках 2 421 772 грн. при планових  показниках затверджених  розписом  на  рік  з  урахуванням   внесених  змін   3 972 091  грн.

2. Доручити відділу фінансів Горщиківської сільської ради підготувати на розгляд сесії сільської ради проєкт рішення    «Про  затвердження звіту про виконання бюджету Горщиківської територіальної громади за 2023 рік».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Туровського О.А.

Голосували:

за – 7;

проти – 0;

                                                                                   утримались – 0;    

(Рішення прийнято)

             (Рішення №14 додається)

            З другого питання «Про влаштування малолітньої дитини в сім’ю патронатного вихователя»

             слухали Андрієвську Н.С. -  начальника служби у справах дітей Горщиківської сільської ради

 Відповідно до статей 34, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, статей 252-256 Сімейного кодексу України, Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2021 року №893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною», Порядку провадження органами опіки і піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки і піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», беручи до уваги клопотання служби у справах дітей Звягельської міської ради №217 від 07.02.2024 року, щодо прохання посприяти у влаштуванні дитини, що опинилася у складних життєвих обставинах Дейнеко Ніколь Максимівни, 07.02.2014 року народження, в сім’ю патронатного вихователя Палько Таїсії Олександрівни, строком на три місяці, враховуючи наказ служби у справах дітей Звягельської міської ради № 44 від 09.02.2024 року «Про передачу дитини Дейнеко Ніколь Максимівни, 07.02.2014 року народження», заяву матері Костюк Анастасії Валеріївни від 07.02.2024 року, згоду дитини Дейнеко Ніколь Максимівни від 07.02.2024 року та акту про факт передачі дитини від 09.02.2024 року, з метою забезпечення тимчасового догляду і виховання дитини, захисту її прав, свобод та інтересів, створення умов для виховання та розвитку дитини у сім’ї або середовищі, що максимально наближене до сімейного, виконавчий комітет  сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Влаштувати з 09.02.2024 року строком на 3 місяці до сім’ї патронатного вихователя – Палько Таїсії Олександрівни, 16.09.1965 року народження, що функціонує за адресою: Житомирська область, Коростенський район,  с.Горщик, вул.Центральна, 18, малолітню дитину, Дейнеко Ніколь Максимівну, 07.02.2014 року народження.

2. Службі у справах дітей Горщиківської сільської ради:

2.1. Підготувати договір про патронат над дитиною між Горщиківською сільською радою, патронатним вихователем та матір’ю дитини.

2.2. Забезпечити передачу патронатному вихователю документів на дитину згідно з переліком, що передбачений пунктом 18 Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 р. №893.

2.3. Здійснювати контроль за умовами догляду, виховання та реабілітації дитини у сім’ї патронатного вихователя.

3. Амбулаторії загальної практики сімейної медицини №6 с.Горщик забезпечити надання амбулаторної медичної допомоги дитині, яка влаштована до сім’ї патронатного вихователя.

4. Відділу освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської сільської ради організувати надання освітніх послуг дитині, яка влаштована до сім’ї патронатного вихователя.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Горщиківської сільської ради Олексія ТУРОВСЬКОГО.

Голосували:

за – 7;

проти – 0;

                                                                              утримались – 0;    

(Рішення прийнято)

(Рішення №15 додається)

            З третього питання  «Про взяття на квартирний облік» слухали  Іскоростенську С.П. - секретаря Горщиківської сільської ради. Розглянувши заяву гр. Николаєнка А.О.  від 12.02.2024 року,  відповідно до ст.13,17 та ст.26  «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській УСР»  та Житлового кодексу, ст.15 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту», керуючись ст. 30,59 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», виконком сільської  ради:

ВИРІШИВ:

1.Взяти на квартирний облік:

1. гр. Николаєнка Андрія Олександровича  1977 р.н., який зареєстрований за адресою: вул. Молодіжна, буд. 12, кв. 31,  с. Горщик Коростенського району Житомирської області,  має право на  квартирний облік і  потребує покращення житлових умов на загальних підставах, у зв’язку з відсутністю власного житла.

2. Житловій комісії  повідомити гр. Николаєнка А.О. в  15-денний термін про  взяття на загальну  чергу  квартирного  обліку.

Голосували:

за – 7;

проти – 0;

                                                                            утримались – 0;    

(Рішення прийнято)

(Рішення №16 додається)

З четвертого питання «Про затвердження списку осіб, які перебувають на квартирному обліку» слухали  Іскоростенську С.П. - секретаря Горщиківської сільської ради. Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" ст. 30,ст. 34  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" , керуючись статтею 39 Житлового Кодексу України, статті 13 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», статті 25 Закону України «Про охорону дитинства Україні», п. 64 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,    згідно із Законом «Порядком взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2008 року  № 682,виконавчий комітет сільської  ради

ВИРІШИВ:

1. Зняти з квартирного обліку:

- Чернецьку Реню Семенівну - 2000 р., в зв’язку зі смертю;

-  Кириленка  Валерія Анатолійович - 2015 р. ,  в зв’язку з приватизацією житла.

2. Взяти на квартирний облік:

- Николаєнка Андрія Олександровича

3. Затвердити списки громадян:

позачергова черга:

- Вознюк Олександр Миколайович - 2009 р.

- Беляк Володимир Йосипович - 2011 р.

- Гонгало Валерій Рафаїлович - 2013 р.

- Вознюк Тетяна Миколаївна - 2014 р. 

- Война (Лєбєдєва) Катерина Олександрівна - 2016 р.

- Вознюк Віра Миколаївна - 2019 р.

- Антипчук Максим Сергійович - 2019 р.

- Антипчук Олександр Сергійович - 2020 р.

- Виноградова Юлія Анатоліївна - 2020 р.

першочергова черга:

  • Никитинчук Ірина Адольфівна - 2001 р.
  • Сингаївська Лариса Петрівна - 2004 р.
  • Слотвіцька Людмила Сергіївна - 2013 р.
  • Борисевич Сергій Борисович - 2015 р.
  • Перлак Дмитро Олександрович - 2016 р.
  • Гаєвська Оксана Володимирівна - 2017 р.
  • Гонцовська Юлія Валеріївна - 2021 р.
  • Горбатий Андрій Сергійович - 2022 р.
  • Молькителер Анжеліка Валеріївна - 2022 р.
  • Микитчук Сергій Васильович - 2022 р.

загальна черга:

  • Петренко Ірина Анатоліївна - 2003 р.
  • Война Ольга Броніславівна - 2011 р..
  • Ярмоленко Сергій Йосипович - 2015 р.
  • Животовський Микола Ігорович - 2020 р. 
  • Вознюк Ніна Станіславівна - 2022 р.
  • Николаєнко Андрій Олександрович - 2024р.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на житлову комісію.

Голосували:

за – 7;

проти – 0;

                                                                             утримались – 0;    

(Рішення прийнято)

(Рішення №17 додається)

            З п’ятого питання «Про  затвердження  подання   щодо  можливості призначення опікуном Гладкого Г.В.» слухали  Іскоростенську С.П. - секретаря Горщиківської сільської ради.   На підставі Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26 травня 1999 року № 34/166/131/88, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 17.06.1999 за № 387/3680, статей 60, 62, 63 Цивільного кодексу України, враховуючи висновок Опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування) про можливість  призначення Гладкого Григорія Васильовича  опікуном Гладкої Мілени Григорівни 2005 р.н., відповідно до заяви  громадянина, керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні,  виконавчий комітет Горщиківської сільської ради            

ВИРІШИВ:
1.Затвердити    подання     про    можливість    призначення гр. Гладкого Григорія Васильовича  опікуном повнолітньої  особи - Гладкої Мілени Григорівни, (додаток  - подання, акт обстеження,  копії довідок).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря сільської ради Іскоростенську С.П.

Голосували:

за – 7;

проти – 0;

                                                                   утримались – 0;    

(Рішення прийнято)

(Рішення №18 додається)

З шостого питання «Про надання дозволу на зняття з реєстрації  Гладкої Аліни Володимирівни» слухали Максименка А.С. - спеціаліста  ІІ категорії з юридичних питань.  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2022 №265 «Деякі питання декларування і реєстрації місця проживання та ведення реєстрів територіальних громад», розглянувши заяву та пакет документів  Гладкої Валерії Григорівни, виконавчий комітет сільської ради    

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл відділу «Центр надання адміністративних послуг» Горщиківської сільської ради на зняття із зареєстрованого (задекларованого) місця проживання Гладкої Аліни Володимирівни, 07.02.1979 р.н.: с.Горщик, вул. Садова, буд. 5 кв.28 Коростенського району Житомирської області.

         2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря сільської ради Світлану ІСКОРОСТЕНСЬКУ.

                                                                                                                           

Голосували:

за – 7;

проти – 0;

                                                                             утримались – 0;    

(Рішення прийнято)

(Рішення №19 додається)

            З сьомого питання «Про  обслуговування підопічних Центром надання соціальної допомоги  Горщиківської сільської ради та про взяття на облік сім’ю, що опинилася в складних життєвих  обставинах» Гошко Г.П.  - директор Центру  надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради. Розглянувши заяву гр. Лось Цезі Антонівни, яка зареєстрована і   проживає  за адресою: с. Горщик, вул. Хлібна,  буд.3,  лист-клопотання директора Центру надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради  Гошко Галини Петрівни, відповідно до  Закону України «Про соціальні послуги»,  Постанов Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 року №428 «Про затвердження Порядку установлення диференційованої плати на надання соціальних послуг»,  наказів Міністерства соціальної політики від 13.11.2013 року №760 «Про затвердження Державного стандарту догляду вдома», від 23.06.2020 року №429 «Класифікатор соціальних послуг», Постановою №576 «Про затвердження Порядку надання соціальних послуг особам з інвалідністю та особам похилого віку, які страждають на психічні розлади» від 26.06.2019 року, Постановою  №560 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання соціальних послуг у разі введення надзвичайного або воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях» від 07.05.2022 року  пункт 22, керуючись ст. 34 ( пп. б) «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо надання соціальних послуг особам до їх потреб, виконавчий комітет

ВИРІШИВ:

1. Розпочати надання соціальної послуги догляду вдома соціальним працівником  Центру надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради

- гр. Лось Цезі Антонівні 1958 р.н., соціальна послуга, враховуючи середньомісячний дохід,  буде здійснюватися на безкоштовній основі.

2. Перевести гр. Ходаківську Софію Михайлівну, якій надаються  послуги догляду вдома на  диференційованій основі,  на безкоштовне обслуговування з 01.03.2024 року. 

3. Припинити надання соціальної послуги догляду вдома  соціальним працівником  Центру надання соціальної допомоги Горщиківської сільської ради:

- гр. Ковальчук Людмилі Степанівні в зв’язку з сімейними обставинами.

- гр. Чернецькій Рені Семенівні  в зв’язку зі смертю; свідоцтво про смерть І-ТП №466909  від 18.01.2024 року.

4. Взяти на облік сім’ю  гр. Каніщева Романа Олександровича 1979 р.н., який разом з дружиною виховує  шестеро  неповнолітніх дітей, як сім’ю, що опинилася в  складних життєвих обставинах, проживають за адресою: с. Горщик, вул. Молодіжна, буд.9, кв.1,  як  внутрішньо переміщені особи.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Туровського О.А.

Голосували:

за – 7;

проти – 0;

                                                                           утримались – 0;    

(Рішення прийнято)

(Рішення №20 додається)

 

Сільський голова                          Олексій ТУРОВСЬКИЙ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь