A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Про заборону випалювання сухої рослинності

Дата: 13.03.2024 14:03
Кількість переглядів: 80

09.03.2024 року працівниками Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області разом із поліцейськими проведено профілактичний рейд по екосистемах на території Коростенської МТГ для виявлення паліїв сухої рослинності. Під час такого заходу за допомогою безпілотного літаючого апарату виявлено одного палія сухої рослинності якого відповідно до чинного законодавства було притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Фото без опису

11.03.2024 року протягом дня Рятувальники Коростенщини ліквідували три загорання сухої рослинності. У всіх трьох випадках була загроза розповсюдження вогню на будинки житлового сектору, а в селі Шатрище вогонь завдяки сильному вітру нажаль частково перекинувся на літню кухню. Але завдячуючи професійним діям рятувальників будівлю вдалося врятувати. Двох правопорушників, які випалювали суху рослинність вдалося притягнути до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу. Вкотре звертаємося до громадян НЕ ВИПАЛЮЙТЕ суху рослинність!!! Всіх правопорушників буде виявлено і притягнуто до відповідальності відповідно чинного законодавства!

Відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, згідно з якою штраф за самовільне випалювання рослинності або її залишків становить: від 180 до 360 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3 060 грн до 6 120 грн); від 900 до 1260 неоподатковуваних мінімумів доходів посадових осіб (від 15 300 грн до 21 420 грн).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь