A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Разом до Перемоги!

Захисники України дякують жителям Горщиківської громади: Сьогодні ми стоїмо проти ворога зі зброєю в руках, а ви - наш надійний тил!

Сьогодні на адресу нашої громади надійшов лист вдячності від військовослужбовців одного із підрозділів Збройних Сил України, які нині несуть службу і боронять рідну землю від окупантів.

18:46 24.01.2023

У День Соборності України до Горщиківської громади з благодійним концертом завітала Заслужена артистка України Олена Білоконь

В наш непростий час, коли країна у вогні, коли щоденно ворог атакує наші села, селища, міста, а наші мужні воїни-захисники боронять українців і Україну від окупантів, здається не до музики і не до співів. 

15:59 23.01.2023

Поки ми боремося – є Україна!

Майже рік триває повномасштабне вторгнення росії на територію нашої держави. Щоденно українці роблять все можливе, аби відбити ворога на полі бою та забезпечити всім необхідним наших воїнів-захисників.

14:57 17.01.2023

Жителі Горщиківської громади не припиняють допомагати ЗСУ

Тільки- но вчора наші захисники звернулися з певним проханням - і сьогодні скрізь кипить робота. Всі небайдужі долучилися до плетіння маскувальних сіток. Одні принесли матеріал, інші нарізають смужки та плетуть.

15:10 12.01.2023

Тепловізор, на який збирала вся Горщиківська громада, вже допомагає захисникам України на фронті

З почуттям глибокої вдячності сьогодні на адресу всіх небайдужих жителів Горщиківської громади, які активно долучились до збору коштів на тепловізор для нашого земляка Сергія Вигівського, захисники надіслали світлини-фотозвіт.

15:51 09.01.2023

Окопні свічки, в'язані шкарпетки, ярмарки: як жителі Горщиківської громади допомагають ЗСУ

Допомагати українським військовим дітей привчають змалечку. У Горщиківській громаді на Житомирщині волонтерять вихованці дитячого садочка та ліцею. Пліч-о-пліч зі старшими наставниками роблять окопні свічки на фронт, беруть участь у благодійних ярмарках, а виручені гроші докладають до купівлі дронів і тепловізорів на передову.

09:25 21.12.2022

Два сучасні дрони передала Горщиківська територіальна громада воїнам-захисникам України з 95-ої бригади

14 листопада голова Горщиківської сільської ради Олексій Туровський спільно із головою Житомирської обласної військової адміністрації Віталієм Бунечком на запит військовослужбовців 95-ої окремої десантно-штурмової бригади, а саме надважливого пристрою  – сучасного дрона, передав не один, а два новенькі дрони, кошти на які зібрали прості жителі Горщиківської громади.

15:17 15.11.2022

З вірою у Бога та в наші ЗСУ. ВІДЕО

З початком повномасштабного військового вторгнення росії на територію нашої Батьківщини 24 лютого 2022 року українці згуртувались, консолідували всі свої сили на захист та оборону своєї держави, підтримку наших мужніх захисників, які ціною власного життя і здоров’я, пліч-о-пліч зі зброєю в руках, сміливо йдуть у бій за Україну.

12:48 14.11.2022

«Сади Перемоги» Горщиківської територіальної громади

З початком повномасштабного військового вторгнення росії на територію України на захист нашої держави стали мужні воїни, справжні патріоти своєї країни. Мобілізували свої зусилля заради нашої спільної перемоги й жителі громад країни.

17:30 06.10.2022

Допомога і підтримка для деокупованої Харківщини від Горщиківської громади

Війна росії проти України увірвалась в наше життя як вихор, що змітає з землі все живе, ламає людські долі, нищить міста, селища, села, вбиває, паплюжить все те, що ми так довго будували та розвивали. З перших днів війни чимало людей залишились без домівки, без засобів до існування. Тисячі, сотні тисяч українців пережили вогняне пекло нападів російської федерації, агресію з боку ворога, пережили окупацію. І з перших днів війни Горщиківська територіальна громада розпочала роботу з підтримки не тільки захисників України, але й постраждалих від війни людей.

09:33 05.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь