A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

"Велике будівництво" на Житомирщині

Житомирщина активно долучається до розбудови в Україні мережі індустріальних парків

Цьогоріч до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» додали новий напрям – економічний розвиток. Він передбачає реалізацію проєктів, які створюватимуть нові робочі місця та зміцнюватимуть економіку України. Індустріальні парки належать до цього напряму та передбачають створення нових робочих місць, що, своєю чергою, сприятиме зниженню трудової міграції українців.

13:43 10.12.2021

В Коростенському районі офіційно відкрили сучасну сільську амбулаторію

Урочисто відкрити та знайомитися з роботою найвіддаленішої сучасної сільської амбулаторії на Житомирщині у селі Хочин, Олевської територіальної громади, будівництво якої завершили у вересні цього року, завітали сьогодні поважні гості. А саме народний депутат України Арсеній Пушкаренко, голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, заступниця голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка – Лариса Хоречко, Олевський міський голова Сергій Лисицький та представники засобів масової інформації.

08:23 09.12.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Завдяки програмі Президента відкрито дитячий садок у Швайківській громаді

Під час робочої поїздки до Бердичівського району 26 листопада голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та його заступник Юрій Денисовець разом із керівництвом району та народними депутатами України взяли участь у відкритті закладу дошкільної освіти “Сонечко” в с. Слободищі Швайківської громади, побудованого в рамках програми Президента України “Велике будівництво”.

09:34 29.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Програма Президента вже суттєво покращила можливості системи охорони здоров’я в області, – Віталій Бунечко

24 листопада, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із головою Житомирської обласної ради Володимиром Федоренком, народними депутатами України та депутатами обласної ради оглянули об’єкти, реалізовані в області завдяки програмі Президента «Велике будівництво», зокрема сучасне приймальне відділення в м. Новограді-Волинському.

16:04 25.11.2021

Прем’єр-міністр: Наступного року програма енергоефективності стане частиною «Великого будівництва»

Уряд під час засідання 24 листопада підтримав постанову, яка дасть можливість залучити 25,5 млн євро від Кредитної установи для відбудови (КfW) на реалізацію проекту «Енергоефективність у громадах». За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, ці кошти будуть спрямовані на впровадження заходів з енергоефективності у Запоріжжі та Житомирі.

16:12 24.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко та Олексій Чернишов оглянули хід реконструкції обласного онкодиспансеру

Під час робочої поїздки до Житомирської області Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов та голова облдержадміністрації Віталій Бунечко проінспектували об’єкти програми Президента України «Велике будівництво» у Житомирі. Зокрема оглянули завершальні роботи в обласному онкодиспансері.

12:25 19.11.2021

Олексій Чернишов: Модернізована енергоефективна котельня у Житомирі допоможе місту заощадити 10% газу

У Житомирі завершили модернізацію звичайної районної котельні в ТЕЦ. Відтепер вона працює в режимі когенерації (виробництва електричної та теплової енергії одночасно) на альтернативному паливі — деревині. Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов разом із Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарії Клодом Вільдом, головою Житомирської облдержадміністрації Віталієм Бунечком, головою обласної ради Володимиром Федоренком та міським головою Сергієм Сухомлином взяли участь у проведенні тестового запуску термодинамічної установки ТЕЦ.

16:01 18.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на 85 % виконано роботи зі зведення дворівневої транспортної розв’язки на автодорозі М-21 поблизу Бердичева

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Будівництво транспортного пересічення виконується в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на автомобільній дорозі міжнародного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 214+223, що поблизу міста Бердичів.

15:01 18.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: відновлено міст через річку Случ у селі Чижівка

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» відновлено міст через річку Случ, що на км 92+351 автомобільної дороги Р-49 Васьковичі – Шепетівка. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Житомирській області.

14:44 18.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь