A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

"Велике будівництво" на Житомирщині

Велике будівництво на Житомирщині: осучаснений басейн ЖДЮСШ “Авангард” невдовзі зможуть оцінити тисячі жителів обласного центру

Плавальний басейн Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» протягом кількох десятиліть залишається улюбленим місцем для тренувань та проведення лікувально-оздоровчих заходів. Задля подальшої ефективної роботи закладу та збільшення його потужностей у рамках програми Президента України «Велике будівництво» цьогоріч здійснюється капітальний ремонт будівлі басейну.

16:17 10.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває зведення дворівневої транспортної розв’язки поблизу Бердичева

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» на міжнародному автошляху М-21 створюється дворівнева транспортна розв’язка поблизу Бердичева.

13:37 09.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває активна фаза ремонту міжнародного автошляху М-21

У рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським, на Житомирщині проводяться роботи з капітального ремонту автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, ділянка км 84+995 – 87+388.

15:44 05.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: У рамках програми Президента в області буде реалізовано масштабні проєкти у медичній та спортивній галузях, — Віталій Бунечко

04 листопада, на засіданні шостої сесії Житомирської обласної ради VIIІ скликання депутати підтримали ініціативу Житомирської облдержадміністрації з виділення коштів для підготовки проєктно-кошторисної документації для реалізації проєктів у рамках програми Президента України “Велике будівництво”.

09:18 05.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на магістралі М-06 Київ – Чоп тривають роботи із влаштування елементів системи зважування-в-русі

У рамках програми Президента “Велике будівництво” на магістралі М-06 Київ – Чоп тривають роботи із заміни дорожнього покриття в межах поточного середнього ремонту. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, йдеться про влаштування елементів системи моніторингу за станом доріг та умовами руху.

10:10 04.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: розпочато ремонт ділянки міжнародної автодороги М-21 між селами Фасова та Андріївка. ВІДЕО

За інформацією Служби автомобільних доріг у Житомирській області, на ділянці міжнародного автошляху М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський у рамках програми Президента України «Велике будівництво» розпочато поточний середній ремонт.

16:53 03.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Географія капітально відремонтованих доріг у рамках програми Президента розширилася, – Віталій Бунечко

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського в Житомирській області завершено ще один об’єкт дорожньої інфраструктури – реконструкцію ділянки автошляху Ходорків-Мохначка у Попільнянській територіальній громаді.

12:12 03.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: завершено бетонування монолітної плити шляхопроводу на транспортній розв’язці поблизу Бердичева

Зведення шляхопроводу проводиться в рамках будівництва транспортної розв’язки на км 214+223 автодороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю). Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

15:06 02.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на дорозі М-21 проводяться роботи із влаштування освітлення

Цьогоріч у Житомирській області в рамках програми Президента України «Велике будівництво» здійснюється ремонт міжнародного автошляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю).

11:55 01.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь