A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської ОТГ

Увага! Оголошено конкурс на здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці

До уваги установ, спілок, навчальних закладів, громадських організацій! Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації оголошує конкурс на здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці (далі – премія).

10:54 07.11.2023

Працівники Горщиківського ліцею доєдналися до написання радіодиктанту національної єдності 2023

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності — традиційна щорічна загальнонаціональна акція, присвячена українській мові. Вона проводиться в День української писемності та мови. Головна мета — об’єднати всіх українців як в Україні, так і за її межами.

13:23 27.10.2023

У ЗДО «Берізка» пройшов день, присвячений Дню української писемності та мови

27 жовтня 2023 р. Україна відзначає День української писемності та мови. Ми живемо на чудовій, багатій, мальовничій землі – на нашій славній Україні. Мова у нас – багата, мелодійна, щира, як і душа українського народу. Її зміцнення та розвиток – почесна місія від наймолодшого до найстаршого громадянина України.

13:22 27.10.2023

Урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» в Горщиківському ліцеї

Горщиківський ліцей долучився до проведення ІV Міжнародного уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», що проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України. Урок доброти є не лише антистресовим та дарує школярам відчуття єдності у площині добра, але і виховує одні з головних людських якостей – добро, відповідальність, гуманність.

13:28 17.10.2023

У Горщиківському ліцей відбувся перший етап 14 мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Захід об'єднав тих, хто любить Україну, хто шанує творчість геніального митця. Тарас Шевченко став одним із творців української нації . Його спадщина - це "велика книга мудрості, книга любові до України". Слово Шевченка невмируще й потужне, зрозуміле всім.

12:42 10.10.2023

Проєкт «Фільтр» та Суспільне проведуть Всеукраїнський урок єдності для школярів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів

6 жовтня о 12:00 національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики та Суспільне Мовлення проведуть Всеукраїнський урок єдності для школярів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів. Урок транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура та на YouTube-каналі Перший 6 жовтня о 12:00, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі. 

15:02 04.10.2023

Повітряні тривоги в школі: як батькам підготувати дитину, - пояснює МОЗ

З початком вересня частина дітей знову почала ходити до школи. Усі заклади освіти, які працюють офлайн, обладнані бомбосховищами, а вчителі мають чіткі інструкції на випадок повітряної тривоги. Багато українських дітей вже знає, що робити, коли під час навчання звучить сирена. Але є першачки, школярі, які нещодавно повернулися з-за кордону, перейшли з офлайн на онлайн навчання або переїхали чи просто змінили школу. Під час повітряної тривоги вони можуть розгубитися чи запанікувати. 

11:50 03.10.2023

В Горщиківському ліцеї відбулася виставка композицій із природного матеріалу "Осінні фантазії"

Осінь – чарівна, золота пора, яка своєю красою надихає на створення чогось прекрасного. В Горщиківському ліцеї відбулася виставка композицій із природного матеріалу "Осінні фантазії". Метою виставки стали популяризація декоративно-прикладної творчості, розвиток учнівської фантазії, спонукання участі батьків у суспільно-виховному житті ліцею.

09:00 23.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь