A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської ОТГ

Повітряні тривоги в школі: як батькам підготувати дитину, - пояснює МОЗ

З початком вересня частина дітей знову почала ходити до школи. Усі заклади освіти, які працюють офлайн, обладнані бомбосховищами, а вчителі мають чіткі інструкції на випадок повітряної тривоги. Багато українських дітей вже знає, що робити, коли під час навчання звучить сирена. Але є першачки, школярі, які нещодавно повернулися з-за кордону, перейшли з офлайн на онлайн навчання або переїхали чи просто змінили школу. Під час повітряної тривоги вони можуть розгубитися чи запанікувати. 

11:50 03.10.2023

В Горщиківському ліцеї відбулася виставка композицій із природного матеріалу "Осінні фантазії"

Осінь – чарівна, золота пора, яка своєю красою надихає на створення чогось прекрасного. В Горщиківському ліцеї відбулася виставка композицій із природного матеріалу "Осінні фантазії". Метою виставки стали популяризація декоративно-прикладної творчості, розвиток учнівської фантазії, спонукання участі батьків у суспільно-виховному житті ліцею.

09:00 23.09.2023

Слухайте українські твори онлайн. Спільний проєкт MEGOGO, МОН та Мінцифри

250 творів з української літератури будуть доступними в аудіоформаті. Досліджуйте культуру онлайн та без піратства. Слухайте найвідоміші твори українських авторів безоплатно на платформі MEGOGO.

16:01 12.09.2023

Електронні підручники для навчання в умовах воєнного стану розміщено у вільному доступі

МОН повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо.

13:56 05.09.2023

Навчання з мінної безпеки стане обов’язковим доповненням до шкільного курсу

Приблизно 30% території України — потенційно небезпечні через #вибухонебезпечні_предмети. Станом на 30 липня від мін та інших вибухонебезпечних предметів уже постраждали 100 дітей — дані моніторингової місії ООН з прав людини в Україні.

12:39 15.08.2023

Шкільне харчування: підготовка закладів освіти до нового навчального року 2023/24 в умовах воєнного стану

Реалізацію реформи шкільного харчування на практичному рівні забезпечують державні органи, обласні адміністрації, громади, керівники органів управління освітою, педагоги та представники громадськості. Приготування їжі школа може організовувати як самостійно, так і з допомогою інших підприємств. Проте найважливіше, аби процес приготування відповідав всім чинним нормам та стандартам.

17:30 14.08.2023

Як зробити соцмережі безпечними для дитини? Гайди для батьків та освітян

Користування соцмережами та інтернетом розвиває уяву, дозволяє спілкуватися з друзями на відстані, але і створює певні ризики. Разом із ГО Stop_sexтинг ділимося порадами про те, як налаштувати соцмережі дитини, зрозуміти правила поведінки в них та створити безпечний інтернет-простір.

09:42 08.08.2023

Запрошуємо на тестовий запуск освітнього простору в нашій громаді!

З радістю хочемо поділитися з вами захоплюючою новиною! Відтепер ми маємо у нашому селі Горщик Горщиківський ліцей та філії Цифровий освітній центр– місце, де можна відкрити для себе світ нових можливостей та навчитися цифровим технологіям!

09:46 27.06.2023

16 червня 2023 року в Горщиківській громаді відбулася знакова подія - випускний бал

33 випускникам Горщиківського ліцею було вручено один з найголовніших документів про знання, людську зрілість та готовність до самостійного життя - свідоцтво про повну загальну середню освіту.

12:50 19.06.2023

Останній дзвоник - 2023 в Горщиківському ліцеї

02 червня 2023 року в Горщиківському ліцеї відбулися урочистості з нагоди святкування Дня останнього дзвоника, який дійсно став останнім для 33 випускників закладу. Позаду лишився ще один навчальний рік. Він приніс багато нових знань, нових перемог і досягнень. Але для одинадцятикласників цей дзвоник був особливо важливим, бо покликав їх у доросле життя.

11:21 03.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь