A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської ОТГ

До уваги випускників шкіл!

Проводиться прийом заяв бажаючих навчатись у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання , які здійснюють підготовку поліцейських БЕЗ ЗНО.

14:21 10.02.2023

20 Chromebook отримали вчителі Горщиківського ліцею та Вигівської філії

У складний час випробувань, нелегких умов праці кожного вчителя та учня на допомогу освітянам прийшла компанія Google. Саме вона надає фінансову допомогу для закупівлі, ліцензування та поставки Chromebook, що забезпечує сталість освітнього процесу під час війни.

16:31 25.11.2022

Як підтримати дитину, яка переживає посттравматичний стрес: Поради для батьків

Експерти проєкту «Підтримай дитину» підготували базові поради для дорослих, як доречно будувати стосунки з дитиною, що переживає посттравматичний стрес. Вони допоможуть налагодити контакт, заспокоїти та виявити піклування про малечу:

11:19 19.07.2022

Патріотичне виховання молоді в Горщиківському ліцеї

В умовах російської агресії, коли Україна ціною життя кращих синів і дочок , зусиллями військових, добровольців, волонтерів виборює свободу і територіальну цілісність, пріоритетним є національно- патріотичне виховання. У складних умовах воєнного часу у Горщиківському ліцеї цій роботі приділяється особлива увага.Підтвердженням цього є високі досягнення наших учнів у конкурсах обласного та всеукраїнського рівнів.

10:12 12.07.2022

Педагоги Горщиківського ліцею підвищують свій професійний рівень

Педагоги Горщиківського ліцею, наслідуючи видатного вчителя Василя Сухомлинського, підвищують свій професійний рівень шляхом участі у всеукраїнських конкурсах методичного характеру, педагогічних читаннях, виставках, науково-практичних конференціях.

10:07 12.07.2022

З нагоди відзначення Дня Європи в Україні учні та вчителі Горщиківського ліцею взяли участь у вебінарі "Європа і молоді люди"

Традиційно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. Цьогоріч святкування затьмарено війною росії проти України. Убивча війна нагадала європейцям, ким вони є, та об'єднала їх навколо підтримки України в боротьбі проти російської агресії.

08:27 21.05.2022

До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. ВІДЕО

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років.

13:22 20.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь