A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської ОТГ

МОЗ затвердило рекомендоване сезонне меню для дітей віком від 1 до 6 (7) років для харчування у закладах освіти

Міністерство охорони здоров’я України затвердило Примірне чотиритижневе сезонне меню на зимовий період. Його рекомендовано використовувати для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років у закладах освіти та інших організованих дитячих колективах. Відповідний наказ, а також технологічна документація (технологічні картки) на страви та вироби, що увійшли до затвердженого меню, оприлюднені на сайті міністерства. 

20:39 10.02.2022

29 січня - річниця бою під Крутами

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

10:42 28.01.2022

Реформа шкільного харчування. Як громадам отримати фінансування на модернізацію харчоблоків

У Держбюджеті на 2022 рік передбачено субвенцію у розмірі 1,5 млрд гривень на модернізацію харчоблоків у школах. Для отримання фінансування органи місцевого самоврядування мають слідувати чітким вимогам, які були розроблені в Міністерстві розвитку громад і територій. Зокрема, йдеться про розробку проєктної документації та забезпечення норм інклюзивності та безбар’єрності. Про це сказав заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря, повідомили у пресслужбі Міністрества.

12:39 04.01.2022

Новорічні свята відбулись для дітей Горщиківського ліцею

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Але з особливим нетерпінням всі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне – дива. А Новий рік - це свято, коли дива трапляються кожну секунду.

14:09 30.12.2021

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському дитячому творчому конкурсі «Новорічна мрія»

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»,  Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ».

09:55 16.12.2021

Використання гаджетів та корисна гімнастика для очей. Інструкція для батьків, вихователів та вчителів, як зберегти здоров'я дітей

Минулого року під час профілактичних медоглядів було виявлено зниження зору у понад 280 тисяч дітей у віці до 17 років. Але тривале перебування перед увімкненими екранами різних пристроїв впливає не лише на здоров’я очей. Загальне зниження рухової активності має негативні наслідки для всього організму.

14:41 09.12.2021

День Гідності та Свободи в Горщиківському ліцеї відзначили заходами, що нагадали про події, які назавжди залишились у пам'яті українців

Протягом тижня були проведені: виховні години, інформаційні хвилини, уроки мужності, конкурс читців, перегляд документальних фільмів, флешмоб, патріотичний захід "З Україною в серці".

15:40 19.11.2021

11.11.2021 р. в м. Житомирі відбувся конкурс " Декоративний розмай", який проходив у комунальному закладі позашкільної освіти

"Обласний центр дитячої та юнацької творчості" Житомирської обласної ради. Приємно відзначити, що учениця 9 кл. Горщиківського ліцею Шатило Владислава у намінації "Штучні квіти" з композицією "Квіти українському солдату" посіла ІІ місце.

13:52 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь