A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Безбар’єрність

#безбар’єрність: НАДС створило Методичні рекомендації з питань формування безбар’єрності на робочому місці в державних органах

Національне агенство України з питань державної служби розробило Методичні рекомендації з питань формування безбар’єрності на робочому місці в державних органах. Ознайомитися з рекомендаціями можна за посиланням.

11:33 17.05.2023

#безбар’єрність: Неля Ковалюк долучилася до вебінару щодо влаштування тактильних смуг для людей із порушеннями зору

25 квітня відбувся вебінар «Тактильні смуги — доступність відкритих громадських просторів для людей із порушеннями зору. Методичні рекомендації».

12:23 01.05.2023

Віталій Бунечко: Сьогодні у Житомирі відбулася конференція «Безбарʼєрна Україна»

Сьогодні у Житомирі відбулася конференція «Безбарʼєрна Україна». Такі заходи за ініціативи першої леді України Олени Зеленської проходять зараз по всій країні. Їх головна мета – привернути увагу громадських організацій, влади на місцях та загалом суспільства до необхідності розбудови безбар’єрного простору навколо нас.

12:43 27.04.2023

На «Дія. Безбар'єрність» є спеціальний розділ «Шукачам роботи»

Як знайти роботу, коли вам за 60, чи можливо при цьому змінити фах? А що складніше — це, чи знайти ту саму найпершу роботу, коли досвіду ще зовсім немає? Можливо — усе. Й підтвердження цьому — особисті історії літніх людей, які безмежно надихають, і поради для молодих фахівців, що шукають, як набути досвіду.

13:35 20.04.2023

#безбар’єрність: У Києві відбувається круглий стіл “Різноманіття. Рівність. Єдність”

Наразі у Києві відбувається Круглий стіл за підсумками реалізації проєкту “Різноманіття. Рівність. Єдність”, організований Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України.

12:26 20.04.2023

Віктор Градівський долучився до консультативної онлайн-зустрічі щодо створення безбар’єрного простору Житомирщини на 2023-24 роки

06 квітня, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський долучився до консультативної онлайн-зустрічі щодо розробки флагманських проєктів у межах виконання плану заходів зі створення безбар’єрного простору на 2023-2024 роки.

10:42 13.04.2023

Безбарʼєрність є обовʼязковою для відбудови, – Олександр Кубраков

Віце-прем’єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков провів зустріч з Радником – уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності Тетяною Ломакіною та мером Вільнюсу (2015-2023) Ремігіюсом Шимашюсом.

10:08 28.03.2023

Бізнес без бар’єрів: створюймо разом рівні можливості для всіх українців

Хочете вести бізнес із повагою до людини, працевлаштувати без бар’єрів, одним словом – розвивати безбар’єрність, але не знаєте з чого почати? Існує кілька важливих кроків, які варто врахувати на самому початку.

16:58 13.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь