Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Безбар’єрність

«Бізнес без бар’єрів»: триває розробка універсального тренінгового модуля для навчання персоналу

HR-фахівці компаній спільноти «Бізнес без бар’єрів» працюють над структурою універсального тренінгового модуля для навчання персоналу етиці безбар’єрного спілкування.

14:35 20.12.2021

Безбар’єрність та енергоефективність: у Мінрегіоні розробили інформаційні посібники з будівництва шкіл, дитсадків та спортивних об’єктів

У Міністерстві розвитку громад та територій України розробили інформаційні посібники з будівництва освітніх та спортивних закладів. У них доступно та на прикладах зображено, які державні будівельні норми мають бути дотримані при проєктуванні та будівництві освітніх, дошкільних та спортивних закладів. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

10:11 16.12.2021

«Світ без меж»: У Києві відбулася презентація книги про розмаїття та рівність

У Києві відбулася презентація книги «Світ без меж» авторки Анастасії Степули, яка доступно та легкою мовою розповідає про різноманіття, рівність, толерантне спілкування – як правильно звертатися до різних людей. Книга спрямована на дітей молодшого віку, до кінця року її примірники буде поширено серед 20 тисяч українських шкіл.

12:18 15.12.2021

«Укрзалізниця» закликає спілкуватися без бар’єрів

Ми часто наголошуємо, що безбар’єрність не можна звужувати лише до пандусів, ліфтів і решти елементів доступності. Тому дуже радіємо, коли великі компанії, розвиваючи безбар’єрність, промотують толерантне спілкування.

09:33 29.11.2021

У межах міжнародної ініціативи «Партнерство Біарріц» Мінрегіон працює над розбудовою безперешкодного громадського простору

У межах міжнародної ініціативи «Партнерство Біарріц» Мінрегіон працює над розбудовою безперешкодного громадського простору. Простору, який доступний кожному – маломобільним групам, батькам з дитячим візочком, людині з валізою.

10:32 18.11.2021

Безбар’єрність – це бачити людей серцем. Стартувала всеукраїнська комунікаційна кампанія

В Україні стартувала соціальна комунікаційна кампанія з просування безбар’єрного спілкування. Одночасно в усіх областях з’явилися постери, які розкривають значення терміну «безбар’єрність» простими і зрозумілими образами.

13:27 16.11.2021

На Житомирщині затверджено план заходів з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору

Відповідне розпорядження підписав голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко. План передбачає низку заходів на 2021-2022 роки, зокрема усунення перепон у різних сферах життя, а також посилення можливостей та забезпечення рівних прав для всіх українців.

09:21 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь