Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

Зі святом 8 березня жінок вітають учні Давидківської філії Горщиківського ліцею! ВІДЕО

Шановні жінки, у цей день прийміть від нас слова уклінної вдячності за вашу прихильність, за вашу невтомну працю, за щирість, високе натхнення, яким ви наповнюєте щоденне життя.  Жінка – творець усього прекрасного на Землі, Берегиня родинного вогнища, миру і злагоди. Вона дарує нам життя, відкриває красу світу, наповнює його любов'ю, дає нові сили.

10:50 08.03.2021

Горщиківський ліцей вітає жінок зі святом 8 березня! ВІДЕО

Найніжніший та найсвітліший день в році – 8 березня! Початок весни, початок життя в природі, перше тепло. Дорогі жінки, нехай це тепло оселиться у ваших домах і душах. Нехай краса природи надихає, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у вашому житті! Зі святом!

10:14 08.03.2021

Відеопривітання з 8 Березня від гурту «Намисто» Горщиківського будинку культури

Жінка! Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, сили і доброти. В шані схиляємо голови перед тобою. В тобі поєдналося все прекрасне, добре, чисте. Адже жінка – кохана, дружина, хранителька сімейного щастя. Адже жінка прийшла у цей світ для любові. Саме тому навесні і саме сьогодні ми відзначатимемо свято весни та мами.

08:05 08.03.2021

Сердечно вітаємо з днем народження Миколу Яковича Фещенка!

Вітаємо з Днем народження ветерана Другої світової війни, голову Коростенської районної ради ветеранів, людину шановану в усіх громадах Коростенського району - Миколу Яковича Фещенка! Сьогодні Миколі Яковичу виповнюється 96 років. Від щирого серця ми бажаємо Вам, дорогий ветеран, гарного міцного здоров’я та щасливого довголіття! Нехай Вас завжди оточують люблячі люди, в родинній оселі панують злагода та добробут, а кожен Ваш день буде сповнений радості та позитивних вражень! Безмежно вдячні за Ваш подвиг! З Днем народження!

09:31 25.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь