A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

Вітаємо з Днем української мови та писемності!

Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але я впевнений, що без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури.

09:16 09.11.2021

Шановні друзі, односельці, жителі села Горщик! Від усієї душі та серця вітаємо всіх з Днем села!

Сьогодні кожного з тих, хто народився, виріс та живе в Горщику переповнює гордість за свою малу Батьківщину. Адже тут живуть і працюють, народжують і виховують дітей надзвичайні люди – добрі, чуйні, розумні, працьовиті. Тут в кожній родині плекається рідна українська мова, зберігаються та примножуються народні та сучасні традиції, оберігається історична спадщина наших земляків, твориться історія Горщиківської територіальної громади, центром якої є наше село.

09:00 08.11.2021

Сердечно вітаємо залізничників, ветеранів залізничного транспорту з професійним святом – Днем залізничника!

Завдяки вашій наполегливій самовідданій праці українська залізниця динамічно розвивається, невпинно зростають обсяги пасажирських та вантажних перевезень, з'являються нові швидкісні маршрути, відновлюються й будуються вокзали, удосконалюється й модернізується рухомий склад, десятки тисяч пасажирів щодня з комфортом дістаються потрібного пункту призначення – їдуть на роботу, додому, відвідують рідних і близьких, подорожують.

09:11 04.11.2021

Шановні автомобілісти та дорожники, ветерани галузі!

День автомобіліста і дорожника – це професійне свято не тільки водіїв, а й ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, хто сумлінно працює, виконуючи свій професійний обов’язок. Без цих людей і їхньої відданості професії та почуття відповідальності неможливе повсякденне життя.

07:39 31.10.2021

Шановні захисники і захисниці незалежної України!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисників і захисниць України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

08:00 14.10.2021

Вітаємо з Днем Віри, Надії, Любові та їх матері Софії та Днем усиновлення!

30 вересня День святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Саме в цей день в нашій державі відзначається День усиновлення. Цей день символізує милосердя, сподівання та надію людини на краще життя, а дитині, яка залишилася без підтримки найрідніших людей – усиновлення, опікунство, наставництво дарує затишок, любов та турботу.

09:59 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь