A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Шановні ветерани та люди старшого покоління! 1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

09:50 30.09.2022

Шановні  усиновителі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі! 

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

09:49 30.09.2022

Привітання з Днем бібліотекаря!

Шановні працівники бібліотек та фахівці бібліотечної справи!  Сердечно вітаю Вас з професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

09:45 30.09.2022

Традиційно у вересні відзначаємо Всеукраїнський День дошкілля

Робота вихователем не кожному під силу – це нелегкий щоденний труд і велика відповідальність перед батьками, державою і самими вихованцями в першу чергу. Адже те, що вкладається в розвиток дітей в дитинстві, впливає на їх особистісний розвиток в майбутньому.

09:00 25.09.2022

В Україні 11 вересня святкують професійне свято День танкіста

У цьому році як ніколи важливо привітати наших військових та підтримати їхній бойовий дух. На сьогодні механізовані та танкові війська становлять основу Сухопутних військ України. Їх завдання під час військових дій – захоплення та утримання зайнятих районів, рубежів та позицій, відбиття ударів противника, прорив оборони ворога та розгром його військ. Можуть діяти у складі морських та повітряних десантів. До складу військ входять механізовані та танкові дивізії та бригади.

11:35 11.09.2022

200 днів Незламності

200 днів Україна та українці протистоять підступному ворогу. 200 днів ми доводимо, що ми справжні патріоти рідної землі.

11:33 11.09.2022

З Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!

23 серпня – День Державного Прапора України! Сьогодні ми вшановуємо одну із головних національних святинь, яка несе в собі сакральні для кожного українця поняття – силу і волю, мужність і міць, славу предків і віру в майбутнє.

07:46 23.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь