A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

Сьогодні День сімейної медицини

Від щирого серця та з почуттям глибокої вдячності за важку та надзвичайно важливу справу від імені усієї Горщиківської територіальної громади сьогодні вітаю всіх лікарів сімейної медицини України та Коростенщини. Особливо теплі слова хочу сказати сімейному лікарю, якого знають і шанують в кожній домівці нашої громади, який віддає себе людям, дбає про наше з вами здоров’я - Юлій Вікторівні Мельниченко.

16:08 19.05.2022

Сьогодні, 15 травня— Міжнародний день сім’ї.

Це свято народилося з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу. Саме родина — це опора та надія  для кожної людини. У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними, а наші справи та вчинки знаходять сенс.

15:32 15.05.2022

Сьогодні в Україні відзначають День матері

Від щирого серця з почуттям глибокої поваги та любові сьогодні хочу привітати всіх матерів Горщиківської територіальної громади та побажати міцного здоров'я, довгих і спокійних років життя, мирного неба.

08:10 08.05.2022

8 травня - День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Сьогодні Україна вшановує пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв Другої світової війни, яка стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства, забравши від 50 до 85 мільйонів життів по всьому світу.

08:00 08.05.2022

З сердечним трепетом вітаю римо-католиків з Великим святом Святої Пасхи! Христос Воскрес!

Нехай у цей святий день Ваше серце буде відкрите Богу, нехай прийдуть у Вашу душу гармонія і тепло. З початком повномасштабного вторгнення рф ми стали більше цінувати прості речі й події, терпляче ставитися до всього, бути вдячними за все те, що маємо. Давайте збережемо в собі ці добрі відчуття і примножимо любов до ближнього.

08:30 17.04.2022

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні, який відзначається згідно Указу Президента України Петра Порошенка «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» на знак поваги до сили духу, стійкості і відваги громадян, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України.

08:00 20.02.2022

Сердечні вітання з Хрещенням Господнім

У ніч із 18 на 19 січня православні християни відзначають одне з найважливіших і найдавніших свят — Хрещення Господнє. Згідно з біблійними переказами 19 січня на річку Йордан прийшов тридцятирічний Ісус Христос і пророк Іоанн Предтеча звершив хрещення сина Божого. Під час цього таїнства над землею пролунав гучний голос Бога, а на Ісуса спустився Дух Божий у вигляді голуба. Саме після Хрещення Ісус почав виконувати волю Божу і нести у світ нове світло.

08:00 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь