A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання

Всіх християн західного обряду вітаємо зі світлим святом Різдва Христового!

Щороку яскрава Різдвяна зірка сповіщає про прихід свята, якого чекають цілий рік, як дорослі так і діти. Воно несе кожному з нас добрі новини, зміни на краще, здійснення мрій та бажань. Воно відзначається на честь народження божественного сина, який викупив гріхи людей своєю смертю і вже більше двох тисяч років несе людству віру в краще майбуття, надію на торжество добра над злом, любов до ближнього та послане Сином Божим зцілення і спасіння.

08:00 25.12.2021

Щиро вітаємо з День енергетика!

Щороку 22 грудня, у день зимового сонцестояння, в Україні відзначають День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

09:00 22.12.2021

Щирі вітання з Днем святого Миколая!

Сьогодні одне з найпрекрасніших грудневих свят – день Святого Миколая. З яким задоволенням і цікавістю заглядають малюки під подушку чи у чобіток. Скільки радості в дитячих очах. Вони вірять, що подарунки поклав їм вночі Святий Миколай. А разом з дітьми, здається, віримо в чарівництво і ми.

09:07 19.12.2021

З Днем вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС!

14 грудня в Україні відзначається День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.

15:36 14.12.2021

Сердечно вітаю жителів Горщиківської територіальної громади з Днем місцевого самоврядування!

Сьогодні свято української громади. Адже День місцевого самоврядування - це подія, що не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, а й возвеличує чесну й самовіддану працю сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників виконавчих апаратів місцевих рад.

09:13 07.12.2021

Шановні військовослужбовці, воїни, ветерани війни і Збройних Сил України!

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! День Збройних сил України – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна лишається суверенною незалежною державою.

08:01 06.12.2021

Сердечно вітаємо з Днем народження голову Коростенської РДА Юрія ТАРАСЮКА!

З нагоди Дня народження щирі вітання адресуємо Вам, шановний Юрію Володимировчиу, авторитетному керівнику, професіоналу своєї справи та порядній людині з особистою принциповою позицією.

08:57 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь