A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

8 та 9 травня весь світ відзначає День памяті та примирення і День Перемоги над нацистами у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2020 18:55
Кількість переглядів: 426

Друга світова війна пройшла чорним смерчем  майже по всіх континентах планети, несучи за собою смерть та горе. Для нас, нащадків і спадкоємців переможців тієї страшної війни, найвищим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага.

Фото без опису

Сьогодні голова Горщиківської територіальної об’єднаної громади Анатолій Шишковський разом із головою Коростенської районної державної адміністрації Юрієм Тарасюком, його заступником Артемом Майдаником, головою Коростенської районної ради Василем Клименком, народним депутатом України Володимиром Арешонковим, головою Коростенської районної ради ветеранів Миколою Фещенком, заступником голови Горщиківської ОТГ, старостами громади та працівниками Горщиківської сільської ради вшанували пам’ять загиблих у часи Другої світової війни хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятників та обелісків.

Фото без опису

Далі вони відвідали ветеранів, що проживають на території громади, подарували їм квіти та подякували за подвиг в ім’я миру та щастя українського народа. В свою чергу Володимир Арешонков вручив ветеранам пам’ятні ювілейні медалі.

«Ми схиляємо голови у глибокій скорботі перед пам’яттю загиблих на полях битв, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях, тих, хто передчасно пішов з життя від отриманих ран. Ми вшановуємо кожну невинну душу, загиблу у роки війни, кожного воїна, який боровся за свободу, кожне серце, яке боліло за Україну. Ми не маємо права забувати про ті трагічні роки життя нашої рідної землі», – відзначив на зустрічі з ветеранами Анатолій Шишковський.

Зі святом Вас, герої-захисники!

Фотоальбом заходу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь