A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Голова Горщиківської об’єднаної територіальної громади Анатолій Шишковський провів виїздну робочу нараду

Дата: 29.05.2020 10:46
Кількість переглядів: 485

28 травня спільно зі Вигівським та Давидківським старостами Миколою Мошковським та Володимиром Вигівським очільник громади побували спочатку в Горщиківському ліцеї, де на даний час проводяться ремонтні роботи з облаштування вбиралень для учнів та вчителів. Також було оглянуто роботи зі збору шкільних меблів.

Фото без опису

Треба відзначити, що на сьогоднішній день в Горщиківському ліцеї вже є чимало класів, що повністю оновлені новими сучасними меблями, а також оргтехнікою та необхідним приладдям для навчання дітей. Нині навчальний заклад отримав нову партію меблів, а це – столи для вчителів, шафи, а також 180 нових сучасних парт для учнів. З великим натхненням та задоволенням до збору меблів приступили працівники обслуговуючого персоналу ліцею.

«Я щиро вдячний працівникам ліцею за їх роботу, за таку активну позицію, яку вони сьогодні проявляють аби наш навчальний заклад  був комфортним для дорослих та дітей, був місцем, куди учні та вчителі, батьки і технічний персонал йдуть залюбки щодня», – сказав під час наради Анатолій Шишковський.

Варто зауважити, що меблі в цьому навчальному закладі з 1980 року і до минулого року ні разу не оновлювались.

Також в ліцеї Анатолій Шишковський наголосив на тому, що практику збирання грошей з батьків на так звані «ремонти, штори та інше», він забороняє. Нині школа забезпечується всім необхідним за рахунок громади і грошей батьків не потребує.

«Якщо будуть виникати питання зборів грошей з батьків, закликаю відразу дзвонити особисто мені. Такого бути не повинно!» – відзначив голова громади. 

Далі керівники сільських рад об’єднаної територіальної громади проінспектували роботи з реконструкції стадіону поблизу Горщиківської ліцею, про які ми розповідали раніше. Кожен висловив свою думку та поділився своїм баченням на майбутнє щодо розвитку спорту в громаді.

Фото без опису

Не обійшли увагою і стихійні сміттєзвалища, а також завітали до комунального підприємства.

Загалом день вийшов продуктивним. Кожен з присутніх зробив висновки як працювати далі і на що потрібно звертати увагу в першу чергу в своїй повсякденній роботі .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь