A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Живіть довго дітям та онукам на радість!

Дата: 07.07.2020 12:37
Кількість переглядів: 455

Третього липня свій поважний вік відзначили жителі с. Вигів Горщиківської об’єднаної територіальної громади Марія Миколаївна Мошківська та Сергій Федорович Мороз.

Фото без опису

Привітати їх зі святом, подарувати квіти та солодощі, сказати приємні вітальні слова вчора, 6 липня, до них завітав Вигівський староста Микола Павлович Мошківський.

Від імені громади він побажав: «Міцного здоров’я, людської шани та поваги, добробуту, миру та затишку в домі, спокою в душі та Божого благословення. Хай радість та любов панують у ваших серцях та серцях ваших ближніх!»

Поєднує Марію Миколаївну та Сергія Федоровича не тільки село, в якому вони проживають. Вони народились у надзвичайно важкі для нашої батьківщини часи. Пережили роки голодоморів до війни і після неї, Другу світову війну, роки розбудови країни, підняття її з руїн.

Фото без опису

Та все ж мали сили, терпіння, натхнення жити. Створили свої великі та дружні родини. У Марії Миколаївни у шлюбі народилось п’ятеро дітей. Вона виростила і виховала добрих, чемних, роботящих двох синів та трьох доньок. А от у Сергія Федоровича в родині народилось і виросло троє доньок та син.

Фото без опису

Всі роки свого життя вони віддали важкій праці. Марія Мошківська довгі роки пропрацювала в колгоспі, а Сергій Федорович працював на сільгосптехніці, об’їхав чимало куточків України.

В ці святкові дні до осель винуватців свята з’їхались найрідніші аби низько вклонитись їх поважним рокам, які щедро колосяться на життєвій ниві, подякувати за добро, ніжність, турботу, любов та щастя, яке вони дарують своїм близьким, а ще сказати: «Живіть довго дітям та онукам на радість!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь