A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

В Горщиківській об’єднаній територіальній громаді привітали з професійним святом бухгалтерів

Дата: 16.07.2020 12:12
Кількість переглядів: 972

Важко уявити собі галузь національної економіки, де б не використовувалась праця бухгалтера, його досвід та професійні знання. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити стабільний розвиток економіки, від них залежить злагоджена робота усіх сфер діяльності людини.

Фото без опису

Тож сьогодні, у професійне свято всіх бухгалтерів та аудиторів України, в Горщиківській об’єднаній територіальній громаді з радістю та почуттям глибокої поваги до дуже відповідальної, важливої і на перший погляд непомітної, але дуже кропіткої роботи привітали представників професії, подарували їм квіти, солодощі, гарні вітальні слова керівники Горщиківської ОТГ.

"16 липня - не просто професійне свято бухгалтерів, а й визнання важливої ролі людей, які служать державі у справі зміцнення її економіки. Адже професія бухгалтера є однією з найбільш значущих для діяльності будь-якого підприємства, установи чи організації", - зазначив на зустрічі із бухгалтерами голова громади Анатолій Шишковський.

Його підтримав і заступник голови об’єднаної громади Микола Литвинчук.

"Шановні бухгалтери, прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю і вірність професійному обов'язку. Бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги", - сказав він.

Далі в ході вітання було відзначено подякою за сумлінну працю, зразкове виконання професійних обов’язків, відданість справі та з нагоди Дня бухгалтера України провідного бухгалтера Горщиківської сільської ради Тетяну Андрієвську.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь