A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новорічні свята відбулись для дітей Горщиківського ліцею

Дата: 30.12.2021 14:09
Кількість переглядів: 134

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Але з особливим нетерпінням всі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне – дива. А Новий рік - це свято, коли дива трапляються кожну секунду.

Фото без опису

Не обминув радісний, святковий настрій і Горщиківський ліцей. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками.

В кожному класі були проведені цікаві новорічні дійства, які супроводжувалися яскраво-казковим настроєм. Гарні і чудові вітання звучали від дітей ліцею для всіх працівників нашого закладу. В цей казковий день Дід Мороз і Снігуронька вручили всім працівникам та учням Горщиківського ліцею та філій новорічні солодкі подарунки, які були придбані за сприяння сільського голови Олексія Анатолійовича Туровського та депутатського корпусу Горщиківської сільської ради.

Проведені в ліцеї новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів і вчителів у переддень Нового 2022 року.

Щиро вітаю всіх з Різдвом Христовим та Новим роком. Нехай Новий рік принесе всім радість і достаток. Щастя, міцного здоров’я, миру і здійснення всіх найзаповітніших мрій!

Директор Горщиківського ліцею

Олег Тиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь