A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Підтримка захисників України на першому місці!

Дата: 20.08.2022 17:28
Кількість переглядів: 217

Щоденно кожен з нас робить все можливе, аби прискорити нашу спільну Перемогу над ворогом. Так, українські захисники, сильні, мужні, сміливі хлопці і дівчата, чоловіки, брати, татусі зі зброєю в руках боронять наші кордони, б’ють ворога на фронті, утримують позиції, своїм потом і кров’ю борються за кожний клаптик рідної землі.

На зображенні може бути: 5 людей та люди стоять

У свою чергу ми тут, в тилу, маємо підтримувати наших воїнів і працювати, аби у них було все необхідне, аби вони відчували, що ми з ними, що вдома на них чекають і щиро вірять в їх майстерність та впертість, силу і волю.

Регулярно небайдужі жителі нашої з вами Горщиківської громади доводили – разом ми можемо все! Ось так і сьогодні, незважаючи на вихідний, спрацювали гуртом, дружно, аби забезпечити три різні напрямки смаколиками, продуктами з наших з вами «Садів перемоги». Поїхали вони до військових, які сьогодні на передовій і до тих, що зовсім близько.

Родзинкою цього відправлення став домашній сир, який ми заготовили за рецептами наших бабусь з вершковим маслом, щоб довше зберігався. Хочеться висловити щирі слова подяки всім господиням, які надали сир, сметану і молоко. Особливі слова вдячності жителям с. Вигів МурашкоТетяні та багатодітній мамі Кротюк Таїсії, які вже не вперше безкоштовно передали домашню молочну продукцію, завжди йдуть назустріч нам у приготуванні передачі для українських воїнів і постраждалих від війни. Окремо хочеться відзначити Синицьку Валентину, яка передала нашим захисникам 10 л меду.

Дякуємо вам, люди! Ви неймовірні! Ворога здолаємо! Україну відродимо! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь