A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Концертна програма від гурту "Намисто" та волонтерська допомога від жителів Горщиківської громади для воїнів ЗСУ

Дата: 05.09.2022 10:15
Кількість переглядів: 103

24 лютого на нашу благословенну Богом українську землю прийшла війна. Її принесли ті, хто називав себе братами. Втративши будь-яке почуття людяності ворог зважився ступити своєю брудною ногою в наш дім. Проте українці – це нація героїв і нація нескорених. Наші чоловіки, брати, батьки, наші жінки, сестри і матері стали на захист України. Вони взяли до рук зброю і пішли на фронт аби силою повернути окупантів до їх кордонів. Їх сила, мужність, хоробрість вражає кожного з нас і дає сили боротись тут, в тилу.

Фото без опису

Хто як може підтримує нині наших захисників і захисниць. Працюють волонтери, благодійні та громадські організації. Працюють органи влади та місцевого самоврядування. Від малого до великого українця згуртовано ми збираємо кошти на армію, купуємо все необхідне оснащення і навіть зброю, відправляємо нашим воїнам засоби гігієни, воду, продукти харчування. Бо кожен розуміє, що це наближає нашу Перемогу.

23 і 24 серпня Україна вкотре повинна була відзначити особливі державні свята – День Державного прапора України та День Незалежності. Але цьому завадила війна. Ми не змогли привітати один одного так, як вміють це тільки у нас. Не змогли заспівати пісень, що завжди лунали в наших серцях. Але ми не скорились.

27 серпня за підтримки начальника Коростенської РВА Юрія Тарасюка, голови Горщиківської територіальної громади Олексія Туровського, відділу освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської сільської ради старшим інспектором відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Коростенської РВА Наталією Колєновою було організовано поїздку до однієї із військових частин Збройних Сил України.

З транспортом допоміг Президент футбольного клубу «Мал» м. Коростень, керівник кампанії "Економ-таксі" Віктор Васянович. Непросту справу, а саме перевезення артистів гурту «Намисто» Горщиківського будинку культури під керівництвом Ірини Мовчанюк, а також солодку випічку, яку з любов’ю приготували працівниці Горщиківського ліцею спільно з начальником відділу освіти Зоєю Сапотніцькою, взяв на себе водій Коростенської РВА Анатолій Омельчук.

Фото без опису

З неабиким теплом та трепетом зустріли гостей наші захисники. Вони пригостили їх смачним обідом з польової кухні, допомогли облаштувати невеличку сцену, налагодити привезену апаратуру, адже як вони зізнались вже після заходу: «Дуже сумували за рідним словом, українською піснею, душевним спілкуванням».

Кожну пісню, що лунала зі сцени, воїни пропускали крізь себе. Сліз, звичайно, у справжніх і мужніх чоловіків не було, але в очах читалась туга за рідними, за дітьми, матерями, дружинами. Були на концерті і веселі моменти. Хлопці залюбки пританцьовували, дарували щедрі аплодисменти співакам, відповідали на запитання організатора заходу.

20 номерів концерту пролетіли на одному диханні, але відпускати артистів захисники не хотіли ще довго. Вони подякували всім, хто долучився до організації заходу, подарували чудові квіти, солодощі і фото на згадку. Для Коростенської РВА хлопці підписали прапор України.

Загалом хочеться відзначити, що такі виїзні концерти піднімають моральний і бойовий дух воїнів Україні, а ще залишають в серцях людей віру, надію на мир і нашу Перемогу.

Зі зрозумілих для всіх причин на відео та фото ви не побачите наших воїнів Ми оберігаємо інформацію про місце їх розташування, приховуємо їх обличчя. Маємо надію, що війна в Україні скоро закінчиться і ми зможемо показати повну версію відзнятого матеріалу. А поки ще раз низько вклоняємось кожному, хто захищає Україну, хто наближає довгоочікуваний мир і тим, хто допомагає нашим захисникам, не стоїть осторонь їх проблем та запитів не на словах, а добрими справами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь