A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

З вірою у Бога та в наші ЗСУ. ВІДЕО

Дата: 14.11.2022 12:48
Кількість переглядів: 166

З початком повномасштабного військового вторгнення росії на територію нашої Батьківщини 24 лютого 2022 року українці згуртувались, консолідували всі свої сили на захист та оборону своєї держави, підтримку наших мужніх захисників, які ціною власного життя і здоров’я, пліч-о-пліч зі зброєю в руках, сміливо йдуть у бій за Україну.

Фото без опису

Серед тих, хто сьогодні в тилу проводить волонтерську роботу, є прості люди, жителі сіл, міст, є цілі громади, такі як наша Горщиківська, що постійно проводить збори коштів, закуповує необхідне для воїнів, передає на фронт і до людей з окупованих територій продукти харчування, засоби гігієни, ліки, власноруч вирощені овочі, консервацію та випічку. Є і релігійні громади, які з вірою у Бога та в ЗСУ роблять все від них можливе, аби закупити і доставити найнеобхідніше військовослужбовцям.

Такою релігійною громадою є Християнська церква «Непохитна Основа» с. Горщик. Під керівництвом пастора Олександра Юхимовича Ярошенка, завдячуючи його активній життєвій позиції, його добрим справам, починаючи з 2014 року парафіяни церкви регулярно допомагали і допомагають захисникам України у боротьбі проти російського агресора. Безліч разів віруючі люди передавали на фронт продукти харчування, медичні засоби, засоби гігієни.

З початку повномасштабної війни Олександр Ярошенко організував доставку не тільки гуманітарного вантажу. Вже вісім автомобілів було передано для Збройних Сил України.

Варто відзначити, що це досить непроста справа. Адже для того, щоб передати авто, потрібно зробити дуже багато підготовчої роботи, знайти автомобіль, пригнати його із-за кордону або з іншої області України, підлаштувати його, пофарбувати, виготовити необхідні супровідні документи і врешті-решт віддати його тим, хто стоїть на варті нашого спокійного сну та роботи, нашого життя.

Сьогодні ми щиро хочемо подякувати всім небайдужим людям, жителям нашої громади, представникам освіти, культури, релігійним громадам. Особлива вдячність від нас та від військовослужбовців Олександру Юхимовичу Ярошенку та його пастві за розуміння, допомогу, підтримку, за вашу чуйність, добро та внутрішню силу. Тільки разом ми зможемо вибороти мир для України! Тільки разом, з вірою, надією та любов’ю в серці відновимо її та створимо всі умови, щоб наша держава була в числі найкращих країн світу, де панує демократія, де є воля, свобода слова і де будуть жити наші наступні покоління.

Наталія Колєнова,

член Національної спілки журналістів України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь