A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Про затвердження Висновку органу опіки і піклування Горщиківської сільської ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав гр. ********

Дата: 17.03.2023 15:51
Кількість переглядів: 39

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ГОРЩИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Коростенського району Житомирської області

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

15.03.2023 року      №  21

Про затвердження Висновку органу опіки і піклування Горщиківської сільської ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав гр. ********

 

         Розглянувши висновок органу опіки і піклування Горщиківської сільської ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав *****, *****року народження, стосовно її малолітніх дітей *******, *** року народження та*****, ******року народження, заслухавши начальника служби у справах дітей Горщиківської сільської ради Андрієвську Н.С. та працівників Центру надання соціальної допомоги, на підставі ст.164 Сімейного кодексу України, керуючись ст. 32, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні виконавчий комітет Горщиківської сільської ради:

          ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити висновок органу опіки та піклування Горщиківської сільської ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав  ******, ***** року народження, по відношенню до її малолітніх дітей **** ****, **** року народження та***** , ***** року народження (додається).

2. Начальнику служби у справах дітей Горщиківської сільської ради Андрієвській Н.С. підготувати необхідні матеріали для вирішення питання позбавлення батьківських прав ******* у судовому порядку та доручити виступати представником органу опіки та піклування у засіданнях суду по даній справі.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря сільської ради Іскоростенську С.П.

 

Сільський голова                             Олексій ТУРОВСЬКИЙ

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення  виконавчого комітету

Горщиківської сільської ради

від 15.03.2023 р. №21

 

ВИСНОВОК

 органу опіки і піклування Горщиківської сільської ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав ********, року народження, стосовно її малолітніх дітей *******, року народження та******, **** року народження

 

              Заслухавши начальника служби у справах дітей Горщиківської сільської ради Андрієвську Н.С., фахівця з соціальної роботи Лопко.О.С., з’ясувавши матеріально-побутові умови за місцем проживання гр. **** розглянувши матеріали з даного питання органом опіки та піклування Горщиківської сільської ради було встановлено таке. 

       Гр. ******, ***** року народження, зареєстрована та проживає в  с. Березівка, вул.. Залізнична, 31, Коростенського району Житомирської області. Разом з матір’ю за вказаною адресою зареєстровані її малолітні діти – Вознюк Микола Миколайович, 25.09.2013 року народження та Вознюк Марія Миколаївна, 08.09.2015 року народження.  Мати на даний час ніде не працює, пошуком роботи не займається, доходу для утримання дітей не має. Проживає разом із співмешканцем, Дмитруком А.О., разом з ним вживають спиртні напої. У будинку не створено належних матеріально-побутових та санітарно-гігієнічних умов для  проживання дітей.

       Діти, Микола та Марія з 15.03.2023 року перебувають у патронатній родині Палько Таїсії Олександрівни за адресою: с.Горщик, вул.Центральна, 31 Коростенського району Житомирської області. Причиною перебування дітей у патронатній родині є зловживання матір’ю та її співмешканцем алкогольними напоями, небажання та неспроможність створити належні умови для проживання дітей. 

       Діти перебувають на обліку служби у справах дітей як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах через зловживання матір’ю алкогольними напоями та невиконання батьківських обов’язків. Працівниками служби у справах дітей та центру надання соціальної допомоги спільно з інспекторама сектору ювенальної превенції Коростенського РУП в Житомирській області неодноразово проводилася профілактична робота з Вознюк Н.М., однак позитивного результату це не дало, мати не змінила ставлення до виконання батьківських обов’язків.

       Батько дітей Вознюк Микола Михайлович, 07.01.1973 року народження, помер 17 липня 2020 року, що стверджується свідоцтво про смерть серія І-ТП №439931 від 21.10.2022 року видане Коростенським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Коростенському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький).

          Враховуючи наведене, є підстави відповідно до статті 164 Сімейного кодексу України, для позбавлення батьківських прав Вознюк Надію Миколаївну, 11.07.1975 року народження, стосовно її малолітніх дітей, Вознюка Миколи Миколайовича, 25.09.2013 року народження та Вознюк Марії Миколаївни, 08.09.2015 року народження.

        

 

 

Сільський голова                                       Олексій ТУРОВСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь