A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Невідкладна допомога для громад в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу

Дата: 20.03.2023 20:01
Кількість переглядів: 61

Розуміючи важливість підтримки жителів України, внутрішньо переміщених осіб в непростий час війни, в Україні створено ряд ініціатив, що направлені на задоволення нагальних потреб громад.

Фото без опису

Однією із таких є програма ZMINA 2.0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу, грант якої нещодавно отримала Горщиківська громада.

Ми є однією із тих громад постраждалої внаслідок війни Житомирської області, яка на сьогоднішній день приймає внутрішньо переміщених осіб. Саме тому нам вдалося отримати грант, який дозволить облаштувати офіційно організовані в громаді місця тимчасового перебування ВПО у зв'язку із збройною агресією рф технікою для приготування, зберігання їжі, а також технікою для прання.

Нагадаємо, що на території нашої територіальної громади на сьогоднішній день відкрито та працюють три пункти тимчасового перебування ВПО. Місцева влада та жителі громади роблять все можливе, аби люди, що в зв’язку з російською військовою агресією залишились без даху над головою, які втрати все своє майно та особисті речі, відчували себе якомога комфортніше та у безпеці.

Дякуємо фонду ІЗОЛЯЦІЯ за розуміння проблем українців та підтримку в цей складний час.

Невідкладна допомога для населення відбувається в рамках реалізації проєкту  #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Горщиківської сільської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

Детальніше про фонд та грант в рамках програми ZMINA 2.0 ви можете дізнатись за посиланнями в соціальних мережах:@https://www.facebook.com/IZOLYATSIA

Також дякуємо за підтримку Європейському Союзу, який сьогодні активно підтримує Україну в боротьбі проти російських агресорів:@https://twitter.com/eudelegationua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь