A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Дбайливе ставлення до природи. Приклад Тетяни Дідківської кожному жителю громади

Дата: 12.03.2021 10:42
Кількість переглядів: 1199

Не так ми розповідали неймовірну жінку – Тетяну Дідківську, яка власним прикладом довела – ми господарі у власній громаді і наскільки чисто та гарно буде на нашій землі залежить від кожного з нас.

Фото без опису

В січні цього року Тетяна Василівна не змогла стояти осторонь, не змогла закрити очі на стихійне сміттєзвалище, яке створили наші односельці в лісосмузі поблизу її батьківської хати. Своїми силами жінка зібрала, розсортувала непотріб в мішки і за сприяння Горщиківської сільської ради, а саме допомоги у вигляді транспорту і людей, сміття було перевезене на офіційне сміттєзвалище громади.

Фото без опису

Та на цьому Тетяна Дідківська не зупинилась. 11 березня Тетяна Василівна продовжила свій «бій» за чистоту довкілля на території своєї малої батьківщини. Добра, чуйна і небайдужа до екології жінка знову зібрала цілий тракторний причеп сміття об’ємом у 10 куб. м.

Фото без опису

За першим покликом Тетяни Василівни відгукнулась і Горщиківська сільська рада. Як і минулого разу жінці безкоштовно було надано транспорт та помічників аби вивезти зібраний непотріб на сміттєзвалище громади.

Дбайливе ставлення до природи, розуміння проблеми забруднення екології землі, де живемо ми з вами, живуть наші діти, батьки, які пропагує Тетяна Василівна Дідківська, мають стати поштовхом до дії, прикладом для наслідування для всіх жителів нашої громади.

Низькій уклін Вам, шановна Тетяно Василівно, за Вашу працю і Вашу турботу про рідну землю! Дай Вам Боже міцного здоров’я, сил, натхнення та наснаги жити, любити, творити, дарувати своє тепло та радість іншим!

Також звертаємось до жителів Горщиківської громади. Будьте відповідальними, не будьте байдужими, адже наша громада це дійсно наш спільний дім. Хочемо нагади про адміністративну відповідальність за створення несанкціонованих сміттєзвалищ.

Друзі, давайте збережемо нашу природу і передамо її нашим дітям та онукам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь